Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kiyamazsin da insaatcilar 300 TL icin bin tane agacin anasini gozlerini kirpmadan beller. Bodrum'da yazin disinda tum trafik beton/insaat kamyonlariyla dolu.çok enteresan kasıt var mı bilmiyorum.
bana bir balta verin ve şu agacı kes, sana 30 bin tl deseler genede kıymam. cidden insanlarin icinde koca ormanı yakma fikri gercekten olabilir mi?
bir ormani yakinca topragı yakiyorsunuz oradaki tüm canlilar yok oluyor tekrar bir yasamin olusmasi da yillar aliyor.
Bu kadar yerde yangın çıkması sadece sıcak havalarla mı ilgili
Niye kimse açıklama yapmıyor bu konuyla ilgili
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malum örgütten bir açıklama geldi miTabiki hayir, terör saldirisi, kimlerin yaptigni koymusdum buraya da propaganda olmasin diye arkadaslar uyardi
Bu kadar yerde yangın çıkması sadece sıcak havalarla mı ilgili
Niye kimse açıklama yapmıyor bu konuyla ilgili
pkklı teröristlerle ve destekçileriyle bir tek asker, polis mücadele ederse bunları daha çok yaşarız.
köylü köyünde, şehirli şehrinde mücadele edecek, barındırmayacak.
en ufak sempati, destek, aklama şiddetli biçimde cezalandırılacak.
bu orospu evlatları sana düşman, senden olana düşman, senin yurduna düşman, senin çiçeğine, senin böceğine düşman.
bu haysiyetsiz şerefsiz insan müsveddeleri hala siyasi destek görüyor, fonlanıyor hala bu sözlükte bile 'otelmiş, uçakmış' aklama çabaları var.
muhalif olmayı, memleketine düşman olmakla özdeş gören, böyle hissetmeyeni, düşünmeyeni aptal görenler, itibar suikasti yapanlar var. arkadaşım! burası onun vatanı değil zaten.
yurduna vatanına sahip çık!
öldürülüyorsun, yakılıyorsun...
daha ne kadar öleceksin türk oğlu.
daha ne kadar zulüm görecek evlatların, dağların, ovaların.
Malum örgütten bir açıklama geldi mi
Hocam bana da yollarmısın ?Hocam onlara bagli bi örgüt, hemen hemen herhafta biyerleri yakiyolar yurt genelinde, kundaklama anindan da görüntüler var, istersen özelden gönderebilirim