- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tema gibi uzun vadeli hizmet dışında acil yardım için güvenilir kurumlar hangileridir şuan için? Her gördüğüm resim ve paylasimdan sonra yutkunuyoruz..
Allah onların da belasını versin.Sırtımıza binmişsiniz full vergilerle boguyorsunuz bizi. Bu vergiler nereye gidiyor olm. Deprem oluyor halktan yardim topluyorsunuz, virus oluyor bizdesiniz. Yangin oluyor milletimiz comerttir diyorsunuz. Abi sizin bu halinizi gorup size hala nasil oy veriyor insanlar anlamıyorum.
@Abdullah Aşur konusu burası.
Alıntılarsın ama boş ver artık; benim tepkim TEMA'ya değil orada. Türkiye'de sürekli STK'ların devletten daha öncü olmasına bu gibi durumlarda. Devlet yok gibi davranıyor.Teşekkürler. Burdan başka bir konudaki iletiyi alıntılayabiliyor muyum? Cep uygulamasından giriyorum da, çok fazla teknoloji ile aram yok maalesef
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sırtımıza binmişsiniz full vergilerle boguyorsunuz bizi. Bu vergiler nereye gidiyor olm. Deprem oluyor halktan yardim topluyorsunuz, virus oluyor bizdesiniz. Yangin oluyor milletimiz comerttir diyorsunuz. Abi sizin bu halinizi gorup size hala nasil oy veriyor insanlar anlamıyorum.
Alıntılarsın ama boş ver artık; benim tepkim TEMA'ya değil orada. Türkiye'de sürekli STK'ların devletten daha öncü olmasına bu gibi durumlarda. Devlet yok gibi davranıyor.
o yavşakların aldığı nefese sıçayım. Yaktıklarının milyon misli canları yansın, ölmesinler o acılarla yaşasınlar.Sıkıntı yok, sadece can sıkıcı bir durum… Manavgat’ta dostlarım vardı ve herşeylerini kaybetti… köylerini anılarını mallarını… ancak milyonlarca uçan kaçan sürüngen ne tür varsa hayvan yanması çok daha kötü yaptı.. kasıtlı yapıldıysa -ki öyle görünüyor- bu insanlar içimizden çıktı maalesef ve bundan bile mesuliyetimiz var… ve Galatasaray SK yaraların bir nebze sarılması için böyle bir işe girişmesi beni biraz teskin etti… orda arkadaşlarım var onları geçtik hayvanların (belki insanların) diri diri yanacağı ön görerek bu işi yapanlar içimizden çıktı…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o yavşakların aldığı nefese sıçayım. Yaktıklarının milyon misli canları yansın, ölmesinler o acılarla yaşasınlar.