Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
Şimdi bir video izledim. Drone ile Molotof atmışlar ormanlara. Allah bin türlü belalarını versin. Yakalananlar ibretlik cezalar almalı, işkence dahil. Her gün 1 parçasını keserek aylar süren bir ölüm yaşasınlar
Şimdi bir video izledim. Drone ile Molotof atmışlar ormanlara. Allah bin türlü belalarını versin. Yakalananlar ibretlik cezalar almalı, işkence dahil. Her gün 1 parçasını keserek aylar süren bir ölüm yaşasınlar
Olabildiğince Kızılaya bağış yapmaktan kaçınmak lazım. Paraların nereye gittiği belli değilTEMA sitesinden bagis yapmak istedim ama herhalde yurt disindan yapmak istedigim icin bir türlü olmadi. Ben de Kizilay'in sitesinden Yangin Afet Yardimlari icin bagista bulundum.
Forumdan yardim etmek isteyen baska gurbetci arkadaslarimiz olursa Giropay veya Sofortüberweisung üzeri yardimda bulunabiliriniz 2 dakikanizi bile almiyor.
Şimdi de Fethiye Ölüdeniz tarafında yangın çıkmış. Organize bi şekilde sıra sıra her yeri yakıyorlar. Bunların sorumluları aynı şekilde o alevler içinde diri diri yanarlar inşallah.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilemiyorum renktaş. Sonuçta Kızılay burda da rant dönmez herhalde diye buraya yolladım parayı.Olabildiğince Kızılaya bağış yapmaktan kaçınmak lazım. Paraların nereye gittiği belli değil
Çok güzel dönüyor malesef. Kan bağışına falan bir şey demiyorum ama işin içine para girince işler değişiyor. Akpnin elinin olduğu her yerde rant var.Bilemiyorum renktaş. Sonuçta Kızılay burda da rant dönmez herhalde diye buraya yolladım parayı.
Dönüyorsa da Allah bin belalarını versin.
Kul hakkına giren herkesin Allah bin belasını versin. Başka da birşey demiyorum bu hususta.Çok güzel dönüyor malesef. Kan bağışına falan bir şey demiyorum ama işin içine para girince işler değişiyor. Akpnin elinin olduğu her yerde rant var.
TEMA sitesinden bagis yapmak istedim ama herhalde yurt disindan yapmak istedigim icin bir türlü olmadi. Ben de Kizilay'in sitesinden Yangin Afet Yardimlari icin bagista bulundum.
Forumdan yardim etmek isteyen baska gurbetci arkadaslarimiz olursa Giropay veya Sofortüberweisung üzeri yardimda bulunabiliriniz 2 dakikanizi bile almiyor.
Benim bildigim tek şey var. O da Turkiyede huzuru istemeyen çok şerefsiz var ağa be