Türkiye Yanıyor

Şimdi bir video izledim. Drone ile Molotof atmışlar ormanlara. Allah bin türlü belalarını versin. Yakalananlar ibretlik cezalar almalı, işkence dahil. Her gün 1 parçasını keserek aylar süren bir ölüm yaşasınlar

Artık işin işine THY mi girer savunma sanai sirketlerimi girer yangın söndürme uçağı , helikopteri projeleri yapılmalı. Beceremiyorsak da parası ne ise verilmeli. Yazık günah yahu onca yaşam yok oldu.

TEMA sitesinden bagis yapmak istedim ama herhalde yurt disindan yapmak istedigim icin bir türlü olmadi. Ben de Kizilay'in sitesinden Yangin Afet Yardimlari icin bagista bulundum.

Forumdan yardim etmek isteyen baska gurbetci arkadaslarimiz olursa Giropay veya Sofortüberweisung üzeri yardimda bulunabiliriniz 2 dakikanizi bile almiyor.
Olabildiğince Kızılaya bağış yapmaktan kaçınmak lazım. Paraların nereye gittiği belli değil

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi de Fethiye Ölüdeniz tarafında yangın çıkmış. Organize bi şekilde sıra sıra her yeri yakıyorlar. Bunların sorumluları aynı şekilde o alevler içinde diri diri yanarlar inşallah.

Şimdi de Fethiye Ölüdeniz tarafında yangın çıkmış. Organize bi şekilde sıra sıra her yeri yakıyorlar. Bunların sorumluları aynı şekilde o alevler içinde diri diri yanarlar inşallah.

görüntüler düşmüş...

Olabildiğince Kızılaya bağış yapmaktan kaçınmak lazım. Paraların nereye gittiği belli değil

Bilemiyorum renktaş. Sonuçta Kızılay burda da rant dönmez herhalde diye buraya yolladım parayı.

Dönüyorsa da Allah bin belalarını versin.

Bilemiyorum renktaş. Sonuçta Kızılay burda da rant dönmez herhalde diye buraya yolladım parayı.

Dönüyorsa da Allah bin belalarını versin.
Çok güzel dönüyor malesef. Kan bağışına falan bir şey demiyorum ama işin içine para girince işler değişiyor. Akpnin elinin olduğu her yerde rant var.

Çok güzel dönüyor malesef. Kan bağışına falan bir şey demiyorum ama işin içine para girince işler değişiyor. Akpnin elinin olduğu her yerde rant var.

Kul hakkına giren herkesin Allah bin belasını versin. Başka da birşey demiyorum bu hususta.

Fethiye Ölüdeniz yakınları.
Kaldığım yerden çektim bu fotoğrafı.
Allah bin belalarını versin.
IMG_20210731_013201.webp

Gscimbom mobil

Ülke gözümüzün önünde yaniyor ya. Allah kahretsin böyle işi.

TEMA sitesinden bagis yapmak istedim ama herhalde yurt disindan yapmak istedigim icin bir türlü olmadi. Ben de Kizilay'in sitesinden Yangin Afet Yardimlari icin bagista bulundum.

Forumdan yardim etmek isteyen baska gurbetci arkadaslarimiz olursa Giropay veya Sofortüberweisung üzeri yardimda bulunabiliriniz 2 dakikanizi bile almiyor.

Ellerin dert görmesin abi. Büyüksün. Kutlarım. Ben kredi karti uzerinden TEMAya bagista bulunabilmistim. Ama suan için dedigin gibi acil yardim imkani sunan her kurulus gozumde değerlidir. Buna Kizilay da dahil. Parayi verip iyi yere gidecegini ummaktan baska elden birsey gelmez. Paramiz ama baska yerlere giderse de helal etmeyiz

Yine her yerde Allah kitap insallah masallah.. Kimse sonut birsey soylemiyor, ya da bu konuda sorumluluk almiyor. Ne kadar guzel arkadas. Amin, insallah, masallah, vs... Biri video cekmis bagira bagira... Yaniyor cigerlerimiz, hizlaniyor dunyamizin yok olusu. Masallah insallah, dualar, haci ve hocalar, sacma sapan tepkiler.. Buralari sistematik olarak, gerek rant gerekse sabotaj, 90'lardan beri yakiliyor. Insan yapiyor bunu, insanustu gucler degil.

Geri
Üst Alt