Türkiye Yanıyor

dogru sizin göreviniz şeydi degil mi?

images.webp

agaclari kesip ogm yazmak. neyse ormanlar yandi bol bol ogm yaparsiniz.

Ulan çıkın biriniz de sorumluluk alın, insanlık yapıp özür dileyin. Soma'da maden faciası olur, iş kazası denir. Sel faciası olur, deprem olur, halktan destek beklenir. Pandemi olur, iki tane maskeyi bile dağıtamazsınız. Bu mu Avrupa'nın kıskandığı ülke, bu mu süper güç? Bu kadar mı makam, mevki peşinde olunur yahu? Üç günlük Dünya, bir gün hepimiz öleceğiz.

O haritada italya baya kaplı yangınlarla doğru olabilir

Ama onların ki küçük yangınlar muhtemelen yoksa yardım istemelerini duyardık sosyal medyadan daha görmedim

Tabii ki sorun olan bu değil, sorun hükümetin hazırlıksız yakalanıp devlet büyüklerinin ortalıklarda olmaması olanlarında açıklamaları fazla anlamsız olması. Orman bakanı suçu belediyelere atıyor

Beyler vallahi çok yoruldum ya. Cidden laf olsun diye söylemiyorum. İnternete girmek istemiyorum artık.
Her günümüz başka bir felaketle başlıyor.
Bu kadarı da olmaz denilebilecek her şeyi yaşıyoruz ve kimse de şaşırmıyor.
Çok şey yazmak istiyoruz, onu da başımıza bir iş gelir diye yazamıyoruz.
Ne yapacağız abi biz.
Gençliğimiz gitti, geleceğimiz de yanıyor gözümüzün önünde.

Ulan ülkemin başındakilerin yapması gerekenleri vatandaş yapıyo,kamuoyunu vatandaş oluşturuyo e başımızdakiler ne işe yarıyo çay fırlatmaktan başka

Yazıklar olsun

2014 yılından bir haber. THK'nın envanterinde bulunan yangın söndürme uçaklarından bir tanesi; M-18 Dromader. 11 adet varmış. 2014 yılında emekliye ayrılmış. CL-215 marka uçaklardan da 9 tane var. Peki bu uçaklar neden kullanılmıyor? 2019 yılında bu kuruma kayyum atandı. Uçakların bakımı, servisi yapılmadı? 2020 senesinde emekliye ayrılan M-18 uçaklar satışa çıkarılmış ama olmamış. CL-215 uçakların 3 tanesi de satılmak istenmiş ama yine olmamış. Yani bakımı yapıldığı takdirde 6 adet CL-215 marka yangın söndürme uçağı kullanıma hazır olabilirdi.

Gerçekten içimiz yanıyor...
Videoları izlemeye artık yüreğim kaldırmıyor.
Allah sabırlar versin.
Söylenecek çok şey var ama Silivri'den dolayı konuşamıyoruz.

Evet kimse sorumluluk almıyor yine. Adam çıkmış ben bilmem, beyim bilir demiş resmen.

Deyim yerindeyse halk „kuzu kuzu“ yine secim zamani oyunu bunlara verecek.

O yüzden: bu iktidar bu millete az bile yapiyor, degil kafalarina cay, tas bile firlatsa tayyip, haktir.

Her halk hakettigi gibi yönetilir, allah seni bu milletin basindan eksik etmesin tayyip

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt