Türkiye Yanıyor

Hani emekli olunca dağda orman içinde biryere yerlesicem deriz ya bazen o dağlar ve ormanlar kalmayacak çok yakın gelecekte bu ülke insanına acimiyorum.bazen müstahak diyorum ama güzel insanlarda var o insanlar evsiz barksiz kaldı birilerinin keyfi bozulmasın diye özetle umudum yok ülke adina

Ne yalan söyliyeyim. Ben Almanya’da yaşıyorum ama ben bile bıktım usandım Türkiye çıkan şu olumsuz haberlerden. Yani bir ülkede hep mi olumsuz kötü şey olur. Allah sabır şifa versin ne diyelim.

Dubai’de geçen yapay yağmur yapmışlardı buluta elektrik vererek biz de olmaz mi acaba diyeceğim ama bulut yok ki havada anasını satayım.

Yangının kontrol altına alındığı bazı yerlerin fotoğrafını gördüm ağaç kalmamış dünden beri mutsuzluktan başım ağrıyor. Ne kadar felaket varsa yaşıyoruz sınırdan mülteciler geliyor ormanlarımız yanıyor denizlerimiz kirleniyor yeter be .

ottoman varolsaydı korona ve orman yangin konusuna nasil reaksiyon gösterirdi acaba bundan farkli olur muydu?

20210802_095005.webp

Çok sevdiğim ulkemden tiksindim artık yahu haberlere bile bakamıyorum yaklaşık 2 yıldır sosyal medyadan takip ediyorum ara ara.. Hergun olumsuz haber her hafta ayrı bir felaket hiçbir sorunun üstesinden bir rezalet olmadan alnimizin akıyla çıkamıyoruz.. Korona diyorlar yazın serbest 8 ay kapalı mülteci diyorsun en rezalet yönetim bizde doğal afet oluyor onlarda da 3. Dünya ülkesiyiz ekonomi desen o apayrı bir felaket adalet desen yok din desen daha büyük zararlara uğruyor eğitim desen Azerbaycan'dan geriye gidiyoruz

Çok sevdiğim ulkemden tiksindim artık yahu haberlere bile bakamıyorum yaklaşık 2 yıldır sosyal medyadan takip ediyorum ara ara.. Hergun olumsuz haber her hafta ayrı bir felaket hiçbir sorunun üstesinden bir rezalet olmadan alnimizin akıyla çıkamıyoruz.. Korona diyorlar yazın serbest 8 ay kapalı mülteci diyorsun en rezalet yönetim bizde doğal afet oluyor onlarda da 3. Dünya ülkesiyiz ekonomi desen o apayrı bir felaket adalet desen yok din desen daha büyük zararlara uğruyor eğitim desen Azerbaycan'dan geriye gidiyoruz
burası artık sirk
başka bisey olamaz

Geri
Üst Alt