devrimci şiddet meşrudur![]()
Trt muhabirini pataklamislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devrimci şiddet meşrudur![]()

www.instagram.com
Abi trt muhabiri ne yapsın ya adam işten mi ayrılsın bunları söylemem mi desin gözünüzü seveyim yanlış yerlerle uğraşıyor yine herkes.
Abi trt muhabiri ne yapsın ya adam işten mi ayrılsın bunları söylemem mi desin gözünüzü seveyim yanlış yerlerle uğraşıyor yine herkes.
Emekçi gazetecilerin suçu yok. O haberler editöryal karar deniyor ama onurlu olan mikrofonunu asar. İyi etmişler. Az bile yapmışlar.
Haklısın. Solcu çomarın neyine maruz kaldın da bunu yazdın abi merak ettim doğrusu.Yobazın çomarı çekilmiyor. Lakin Solcunun çomarı da ondan aşağı kalır yanı yok.
O kadar çok var ki, hangi birini yazayım. Çomar çomar işte, sağı solu yok ki bununHaklısın. Solcu çomarın neyine maruz kaldın da bunu yazdın abi merak ettim doğrusu.
Git diyolar gitmeyip tahrik edersen bu olur yalancı muhabir![]()
Niye gidecek onu anlamadım. Haber yapmak yasak mı ? Acılı insanlar var bunu anlayış ile karşılarım ama babasının toprağı değil ki. Te Allam ya. Tepki gösterecek başkaları varken ekmeğinin peşinde olan adamlara saldırmak vandallıktır. Bir tane araya sıkışmış dengesiz ile böyle şeyler oluyor işte. Sonra bunları çekip provokatör deyip ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.Git diyolar gitmeyip tahrik edersen bu olur yalancı muhabir
Karşıt görüşlü biri olarak şimdi kendimi hayal etsem. Desem ki Tele1 Halk Tv ve KRT tarzı medya organları yalan ve dezenformasyon yapıyor desem bu sefer bu pencereden de haklı olurum. O yüzden bu tepkiler başkalarının eline koz vermektir. Hümanistlik kasmaya gerek yok zaten ama alenen provokasyona da gelmemek gerekiyor. Haklı tepkin bile olsa, zaten ellerinde kamera bunlaaaaaaaaaarr diye bir daha duymak istemem RTE'nin sesini ki olay o yöne doğru kaymaya başladı farkında değilseniz.Alenen yalan söylersen saldırıya da uğrarsın. Yangın bölgesindeki insanların canı burnunda lakin sen sanki bölgede mangal ateşi yakılmış gibi haber yaparsan dayağı da yersin aga. Hiç hümanistlik kasamayacağım bu konuda. Ana akım medya mensuplarının hiçbirisine acımam. Çoktan hak etmişlerdi bu tarz tepkileri. Özellikle A Haber, TRT ve Fak-it tarzı medya organları. Bu tarz tepkilerin çoğalarak devam etmesini temenni ediyorum.
Tartışmalık konu bile değil neden bu kadar takıldın anlamadım.Niye gidecek onu anlamadım. Haber yapmak yasak mı ? Acılı insanlar var bunu anlayış ile karşılarım ama babasının toprağı değil ki. Te Allam ya. Tepki gösterecek başkaları varken ekmeğinin peşinde olan adamlara saldırmak vandallıktır. Bir tane araya sıkışmış dengesiz ile böyle şeyler oluyor işte. Sonra bunları çekip provokatör deyip ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.
Ağabey bu saatten sonra kaysa nolur kaymasa nolur? Ülke bitti perişan oldu yav. Ülkeye yapılabilecek her türlü hainlik yapıldı. Ben twitterda gördüm trt muhabirini telefonla kameraya alıyorlar. O sırada canlı yayında anlatıyor işte "Yangın kontrol altına alındı, endişelenecek bir şey yok" vs... diye lakin 50 metre yanındaki orman cayır cayır yanıyor.Karşıt görüşlü biri olarak şimdi kendimi hayal etsem. Desem ki Tele1 Halk Tv ve KRT tarzı medya organları yalan ve dezenformasyon yapıyor desem bu sefer bu pencereden de haklı olurum. O yüzden bu tepkiler başkalarının eline koz vermektir. Hümanistlik kasmaya gerek yok zaten ama alenen provokasyona da gelmemek gerekiyor. Haklı tepkin bile olsa, zaten ellerinde kamera bunlaaaaaaaaaarr diye bir daha duymak istemem RTE'nin sesini ki olay o yöne doğru kaymaya başladı farkında değilseniz.
O kadar çok var ki, hangi birini yazayım. Çomar çomar işte, sağı solu yok ki bunun![]()