Türkiye Yanıyor

Azerbaycan uçağı imiş.

Gardaş ülke

Abi trt muhabiri ne yapsın ya adam işten mi ayrılsın bunları söylemem mi desin gözünüzü seveyim yanlış yerlerle uğraşıyor yine herkes.

yalan haberle hükümet borazanlığı yaparsa acıyı çeken adamdan da haklı dayağını yer. haram yere kazandığı parayı çıkartıyor en azından, az vicdanı varsa yediği dayağa mutlu olması gerek.

Arhaviliyim Alanyada yaşıyorum.

Çok değil 10 gün önce Arhavide sel oldu afet bölgesi ilan edildi yaralar sarılıyor sanıyorsunuzdur belki ama bir insanın 100 bin liralık zararı oluyorsa ona 20 30 bin tl anca veriliyor. Tabi ki cana geleceğine mala gelsin diyorsunuz ama böyle yerlerde insanların birikimleri evleri, arabaları oluyor.

Şimdi durum çok daha kötü, insanların evleri hayvanları tamamen yok oldu ve ormanlarımız yok oluyor, olmaya da devam ediyor ne yazık ki.

Çok yorulduk.. ormanda nöbet mi dersiniz yardım kolileri taşımak mı. Fiziksel yorgunluk atlatılıyor ama zihinsel olarak mümkün değil insanların yaşadığı o acılar ve çaresizlik. Öfke doluyum ve artık tiksiniyorum bazı kesimlerden. Bunca acıya neden olan herkese hakkım haram olsun, gerek kibirleriyle yardımları kabul etmeyenleri gerek verdiği oylarla bunları başımıza getirenleri

Git diyolar gitmeyip tahrik edersen bu olur yalancı muhabir
Niye gidecek onu anlamadım. Haber yapmak yasak mı ? Acılı insanlar var bunu anlayış ile karşılarım ama babasının toprağı değil ki. Te Allam ya. Tepki gösterecek başkaları varken ekmeğinin peşinde olan adamlara saldırmak vandallıktır. Bir tane araya sıkışmış dengesiz ile böyle şeyler oluyor işte. Sonra bunları çekip provokatör deyip ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.

Alenen yalan söylersen saldırıya da uğrarsın. Yangın bölgesindeki insanların canı burnunda lakin sen sanki bölgede mangal ateşi yakılmış gibi haber yaparsan dayağı da yersin aga. Hiç hümanistlik kasamayacağım bu konuda. Ana akım medya mensuplarının hiçbirisine acımam. Çoktan hak etmişlerdi bu tarz tepkileri. Özellikle A Haber, TRT ve Fak-it tarzı medya organları. Bu tarz tepkilerin çoğalarak devam etmesini temenni ediyorum.

Bakın şu yukarıda ki mesajı yazdım diye AKP'li falan ilan edecekler varsa hiç boşuna heveslenmesinler. Hakkaniyetli olacaksınız ki farkınız olsun. Çomar'ın sağı solu olmaz. Çomar çomardır.

Alenen yalan söylersen saldırıya da uğrarsın. Yangın bölgesindeki insanların canı burnunda lakin sen sanki bölgede mangal ateşi yakılmış gibi haber yaparsan dayağı da yersin aga. Hiç hümanistlik kasamayacağım bu konuda. Ana akım medya mensuplarının hiçbirisine acımam. Çoktan hak etmişlerdi bu tarz tepkileri. Özellikle A Haber, TRT ve Fak-it tarzı medya organları. Bu tarz tepkilerin çoğalarak devam etmesini temenni ediyorum.
Karşıt görüşlü biri olarak şimdi kendimi hayal etsem. Desem ki Tele1 Halk Tv ve KRT tarzı medya organları yalan ve dezenformasyon yapıyor desem bu sefer bu pencereden de haklı olurum. O yüzden bu tepkiler başkalarının eline koz vermektir. Hümanistlik kasmaya gerek yok zaten ama alenen provokasyona da gelmemek gerekiyor. Haklı tepkin bile olsa, zaten ellerinde kamera bunlaaaaaaaaaarr diye bir daha duymak istemem RTE'nin sesini ki olay o yöne doğru kaymaya başladı farkında değilseniz.

doğru haber alma özgürlüğü ülkenin anayasasında belirtilen bi gerçektir. sen afet bölgesnde bile insanların kalan son özgürlük kırıntısına da göz dikmişsen ya yürek yemişsin demektir ya da halkın acısını küçümsemişsindir. bunu göze alıyosan aldığın tepki de yaptığın işin etiğine paralel nitelikte olacaktır.

Millet yanan ormanlara, yitip giden canlara yanıyor
Bunlar da strongturkiye diye bir etiket açmış bu olaydan bile mağdur gibi gözükmeye çalışıyorlar
Neymiş provakasyon varmış
Abi ülke yanmış ülkeee
Ne provokasyonu

Niye gidecek onu anlamadım. Haber yapmak yasak mı ? Acılı insanlar var bunu anlayış ile karşılarım ama babasının toprağı değil ki. Te Allam ya. Tepki gösterecek başkaları varken ekmeğinin peşinde olan adamlara saldırmak vandallıktır. Bir tane araya sıkışmış dengesiz ile böyle şeyler oluyor işte. Sonra bunları çekip provokatör deyip ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.
Tartışmalık konu bile değil neden bu kadar takıldın anlamadım.
Adamların evleri arsalarrı yanarken sen tüm Türkiyeye burda bişey burda bişey yok devlet halletti dersen ve arkanda da ormanlar yanmaya devam ediyorsa tepki görmenden doğal ne var ?? Olay büyümesin diye git diyolar gitsin ne olacak altı üstü boktan bi muhabir

Karşıt görüşlü biri olarak şimdi kendimi hayal etsem. Desem ki Tele1 Halk Tv ve KRT tarzı medya organları yalan ve dezenformasyon yapıyor desem bu sefer bu pencereden de haklı olurum. O yüzden bu tepkiler başkalarının eline koz vermektir. Hümanistlik kasmaya gerek yok zaten ama alenen provokasyona da gelmemek gerekiyor. Haklı tepkin bile olsa, zaten ellerinde kamera bunlaaaaaaaaaarr diye bir daha duymak istemem RTE'nin sesini ki olay o yöne doğru kaymaya başladı farkında değilseniz.
Ağabey bu saatten sonra kaysa nolur kaymasa nolur? Ülke bitti perişan oldu yav. Ülkeye yapılabilecek her türlü hainlik yapıldı. Ben twitterda gördüm trt muhabirini telefonla kameraya alıyorlar. O sırada canlı yayında anlatıyor işte "Yangın kontrol altına alındı, endişelenecek bir şey yok" vs... diye lakin 50 metre yanındaki orman cayır cayır yanıyor.

İnsanların gözünün içine baka baka bu TRT, A Haber, Fak-it, CNN Türk vs.... yalan söylüyorlar, yandaşı olduklarının açıklarını beceriksizlikleri örtbas etmeye çalışıyorlar. Binbir çeşit milyonlarca canlı yandı bitti kül oldu. İnsanlar evinden barkından oldu. Yahu koskoca Ege ve Akdeniz bölgesi yani ülkenin yarısı cayır cayır yanıyor, sosyal medya olmasa haberimiz olmayacak ağabey.

Kusura bakma ama daha beterlerini hak ediyorlar. Yeter artık ya sokarım siyasal islamına!!

O kadar çok var ki, hangi birini yazayım. Çomar çomar işte, sağı solu yok ki bunun ;)

Cemil Meriç’in dediği gibi, bu memlekette sağcı-solcu, ilerici-gerici yoktur, namuslu ve namussuzlar vardır.

Ancak bu sitede herkes ideolojik gözlükleri takıp ona göre hayata bakıyor ve incitip kırıyor. Hiçbir ideoloji parti takım vs için kalp kırmaya insan incitmeye değmez.. Karşı tarafa gösterdiğimiz nezaket ve saygı, aslında kendimize gösterdiğimiz saygının da işaretidir.

Kendi ideolojimizi inancımızı başkasına dayatmanın, başkasını kendimiz gibi düşünmeye zorlamamın, bizim gibi düşünmeyene baskı uygulamanın karşılığı despotizmdir.

Gittikçe tahammülsüzleşen bir toplum oluyoruz ve bir düşman belleyip tüm suçu ona atıyoruz.. kendi kusurumuzu hatamızı ise görmüyor tam tersi kendimizi hatasız kusursuz görüp böbürlendikçe böbürleniyor, sonucunda herkesin hakkına giriyoruz… hak hukuk der en fazla çıkarımızı hak hukukun üstünde tutuyoruz ne yazık ki..

Küfrü kutsuyor ve zihni geliştirdiğini sanıyor bunu alenen de söylüyoruz.. NKF… diye başlayan bir kısaltmalı küfrümüz var, hiç utanmadan sıkılmadan sarfediyoruz, sonra Kadına şiddet sözkonusu oldumu duyar kasıyoruz..

Yalan doğru haber demeden her sosyal medya iletisini doğru kabul ediyor ve o ileti doğrultusunda insanlara (Başkan yönetim td futbolcu STK mensubu vs) saydırıyoruz…

Adalet diyor sosyal medyadaki algı çalışması ürünü iletiler ile işi hakim savcılara bırakmadan karar veriyor sonra savcı hakimlere saldırıyoruz…

Allah sonumuzu hayretsin diyecem; Allah olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu denilecek şimdi (ki dün bir arkadaş dedi) Artık dua bile edemez oluyoruz…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt