Türkiye Yanıyor

Medya üzerine eğitim almış biri olarak net birşey soyliyeyim hiçbirine kanmayın inanmayın tarafsız medya grubu yok hepsi kendi ideolojisine uygun haber yapıyor ama esas sıkıntı haberi yaparken işin içine siyaset katıp karşı gorusteki sağ veya sola hertur hakaraeti yapıyor bunu a haber grubuda yapıyor halk tv de yapıyor o yüzden kendi aklinizdan şaşmayın derim medyanın amacı reklamdır nefes almak için amacı halki birbirine dusur.ek kutuplastirnaktir yoksa nefes alamaz şu an ülkedeki muhalif medyada iktidar medyasida bunu yapiyor

Medya üzerine eğitim almış biri olarak net birşey soyliyeyim hiçbirine kanmayın inanmayın tarafsız medya grubu yok hepsi kendi ideolojisine uygun haber yapıyor ama esas sıkıntı haberi yaparken işin içine siyaset katıp karşı gorusteki sağ veya sola hertur hakaraeti yapıyor bunu a haber grubuda yapıyor halk tv de yapıyor o yüzden kendi aklinizdan şaşmayın derim medyanın amacı reklamdır nefes almak için amacı halki birbirine dusur.ek kutuplastirnaktir yoksa nefes alamaz şu an ülkedeki muhalif medyada iktidar medyasida bunu yapiyor
Güzel renktaşım iyi güzel söylüyorsun da o siyaseti mevcut siyasi erke mensup siyasetçiler bakanlar vs... yapıyor zaten. Orman bakanı şu yangınlardan bildiğin belediyeleri sorumlu tuttu ya inanılır gibi değil. Çünkü neden belediyeler CHP'li belediyeler.

Mevcut ana akım medya kadar yüzsüzünü, arsızını, şerefsizini, haysiyetsizini, omurgasızını daha önce hiç görmemiştim. Lütfen mevcut ana akım medyayı aklayacak ifadelerden kaçınalım. Şu ülkenin şu hale gelmesindeki sorumlu listesinin en başlarında gelir.

Ağabey bu saatten sonra kaysa nolur kaymasa nolur? Ülke bitti perişan oldu yav. Ülkeye yapılabilecek her türlü hainlik yapıldı. Ben twitterda gördüm trt muhabirini telefonla kameraya alıyorlar. O sırada canlı yayında anlatıyor işte "Yangın kontrol altına alındı, endişelenecek bir şey yok" vs... diye lakin 50 metre yanındaki orman cayır cayır yanıyor.

İnsanların gözünün içine baka baka bu TRT, A Haber, Fak-it, CNN Türk vs.... yalan söylüyorlar, yandaşı olduklarının açıklarını beceriksizlikleri örtbas etmeye çalışıyorlar. Binbir çeşit milyonlarca canlı yandı bitti kül oldu. İnsanlar evinden barkından oldu. Yahu koskoca Ege ve Akdeniz bölgesi yani ülkenin yarısı cayır cayır yanıyor, sosyal medya olmasa haberimiz olmayacak ağabey.

Kusura bakma ama daha beterlerini hak ediyorlar. Yeter artık ya sokarım siyasal islamına!!
Siyasal İslam denilen olgudan hatta İslam'ın önüne konan her şeyden nefret ettiğimi gayet iyi biliyorsun. 7 senedir tanıdığını düşünüyorum Ermancığım ve bunlardan ne kadar çok uzak olduğumu sevmediğimi de biliyorsun. Lakin Yangın kontrol altına alınmış olabilir yada olmayabilir bu orada görev yapan emekçilere hakaret etmeyi gerektirmez. Benim Türk insanına olan güvenim hiç bir zaman bitmez. Bir bakmışsınız hiç olmadığı anda tepkisini gösterir. Bak tepki göstermeyin eleştirmeyin demiyorum. Ama bunu yapacaksak onlardan bir farkımız olmalı. Yoksa aynı tezviratı bizler yaparsak diğerlerinden bir farkımız olmaz. Şu bahsettiğin kanalların durumlarını zaten senelerdir görüyoruz. Senelerdir çekiyoruz. Ülke de bağımsız medya mı var da doğru dürüst haber bekliyoruz.
Önce şu yangın meselesini halletmek gerekiyor. Sonrasında illa bana da, sana da, bizlere de sıra gelecek. O zaman gerekeni yapacağız. Farkında değilsiniz belki ama RTE ve AKP resmen çöküş sürecine girdi. Çöküşler her zaman sancılı olmuştur. Sonrası aydınlık. Hatta bir önerim var izlemediysen Der Untergang filmini izle, aynı bugünler resmen tasvir edilmiş. Kurtuluşa az kalmışken, ömürlerini uzatıcı hamlelerine destek olmamak gerekiyor. ;) Tabii bunlar benim fikriyatımı oluşturuyor. Başkaları yada sen farklı düşünüyor olabilirsin. Selamlarımla Ermancığım ;)

Yobazın çomarı çekilmiyor. Lakin Solcunun çomarı da ondan aşağı kalır yanı yok.

olayın solculukla ne alakası var nereden biliyorsun adamın solcu olduğunu?

Allah göstermesin ama bir gün senin kül olmuş evinin yanında her şey çok mükemmel sadece ufak çaplı bir yangın diye haber yaparlarsa hümanistlik yaparsın!

O kadar çok var ki, hangi birini yazayım. Çomar çomar işte, sağı solu yok ki bunun ;)
"Türkiye Yanıyor" konusunda söylediğine göre spesifik bir konu olduğunu düşünüyorum. Özellikle TRT muhabirlerinin tepki çektiği haberinden sonra bunu yazınca. . .

Siyasal İslam denilen olgudan hatta İslam'ın önüne konan her şeyden nefret ettiğimi gayet iyi biliyorsun. 7 senedir tanıdığını düşünüyorum Ermancığım ve bunlardan ne kadar çok uzak olduğumu sevmediğimi de biliyorsun. Lakin Yangın kontrol altına alınmış olabilir yada olmayabilir bu orada görev yapan emekçilere hakaret etmeyi gerektirmez. Benim Türk insanına olan güvenim hiç bir zaman bitmez. Bir bakmışsınız hiç olmadığı anda tepkisini gösterir. Bak tepki göstermeyin eleştirmeyin demiyorum. Ama bunu yapacaksak onlardan bir farkımız olmalı. Yoksa aynı tezviratı bizler yaparsak diğerlerinden bir farkımız olmaz. Şu bahsettiğin kanalların durumlarını zaten senelerdir görüyoruz. Senelerdir çekiyoruz. Ülke de bağımsız medya mı var da doğru dürüst haber bekliyoruz.
Önce şu yangın meselesini halletmek gerekiyor. Sonrasında illa bana da, sana da, bizlere de sıra gelecek. O zaman gerekeni yapacağız. Farkında değilsiniz belki ama RTE ve AKP resmen çöküş sürecine girdi. Çöküşler her zaman sancılı olmuştur. Sonrası aydınlık. Hatta bir önerim var izlemediysen Der Untergang filmini izle, aynı bugünler resmen tasvir edilmiş. Kurtuluşa az kalmışken, ömürlerini uzatıcı hamlelerine destek olmamak gerekiyor. ;) Tabii bunlar benim fikriyatımı oluşturuyor. Başkaları yada sen farklı düşünüyor olabilirsin. Selamlarımla Ermancığım ;)
Abicim ben de öldürsünler demiyorum lakin bu tarz tepkiler koyulmalı diyorum. Emekçi olayına katılmıyorum ağabey. Emekçi isen emekçi gibi hareket etmek zorundasın. Sen habercisin gazetecisin. Senin yaptığın mesleğin bir onuru var. Sen 50 metre yanındaki orman cayır cayır yanarken her şey kontrol altında deyip yalan söylüyorsan eğer sen gazeteci muhabir falan değilsin kusura bakmasınlar. Maaşımdan olmayayım diye eline ne verirlerse onu okursan eğer ben senin şerefinden haysiyetinden gazeteciliğinden şüphe duyarım. Emekçi lafına o yüzden katılmıyorum.

Seni tanıyorum tabi ki ağabey biliyorum. Ne demeye çalıştığını da anlıyorum lakin senin de bildiğin üzere ciğerimiz yanıyor şu an ve elimizden hiçbir şey gelmiyor. Bir şeyler yapması gerekenler de yapmıyor veya yapamıyor. Artık ülke gündeminden nefes alamaz hale geldim ağabey bize de yazık. Antalya'da kaybolan kızın da beş parçaya ayrılmış cesedi bulunmuş. Böyle gündem olur mu ağabey yeter yav yeter!!

Niye gidecek onu anlamadım. Haber yapmak yasak mı ? Acılı insanlar var bunu anlayış ile karşılarım ama babasının toprağı değil ki. Te Allam ya. Tepki gösterecek başkaları varken ekmeğinin peşinde olan adamlara saldırmak vandallıktır. Bir tane araya sıkışmış dengesiz ile böyle şeyler oluyor işte. Sonra bunları çekip provokatör deyip ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.

Bu konuda bu forumda en çok yorum yapma hakkına sahip biri olarak söylüyorum ki tamamen yanlış bir düşünceye sahipsin. Hiç kusura bakma abi onlar beden işçisi falan değil. Onlar fikir savunucuları. Valla ekmek parası deyip rezalete imza atamazsın. Yalan üretiyorsun. Oraya gidersen dayağını da yersin, kovulursun da.

Niye gidecek onu anlamadım. Haber yapmak yasak mı ? Acılı insanlar var bunu anlayış ile karşılarım ama babasının toprağı değil ki. Te Allam ya. Tepki gösterecek başkaları varken ekmeğinin peşinde olan adamlara saldırmak vandallıktır. Bir tane araya sıkışmış dengesiz ile böyle şeyler oluyor işte. Sonra bunları çekip provokatör deyip ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.

Haber mi yapiyorlar propoganda mi?

Gazeteci tarafsız değil; taraftır. Kimsenin öyle bir iddiası yok. Tabiki herkes ideolojik düşüncelerine göre olayları yorumlacak. Ama gerçek yorumsuz bir şeydir. Marmaris'te yangın kontrol altına alınmadığı halde kontrol altına alındı diyemezsin. Bunun a haberi halk tv si yok.

Haber alma ozgurlugune limon sikana ,catali saplarim
Neyin uzun uzun aciklamasini yapiyorsunuz.

Kimse kimseyi hakkiyla taniyamaz forumlarda yazisirken,beyan esastir,beyanina dikkat et ,emekciymis !,emekci gormemis adamin laf salatasi

olayın solculukla ne alakası var nereden biliyorsun adamın solcu olduğunu?

Allah göstermesin ama bir gün senin kül olmuş evinin yanında her şey çok mükemmel sadece ufak çaplı bir yangın diye haber yaparlarsa hümanistlik yaparsın!
Sol çomarı derken sağıda kast ettiğimi gayet iyi biliyorsunuz. Çomar çomardır solcusu,yobazı,sağcısı,liberali yoktur. Maksadım bunu ifade etmektir. Hele sosyalizmin değerlerini iyi bilen biri olarak bunu ifade etmekte hakkımdır. Sol konusunda lütfen bana bilgiçlik taslamayın rica ediyorum.

Biraz beyin firtinasi yapmakta fayda var:

Neden hep kiyiya yakin, degerli olabilecek arazilerde yangin cikti? Soru 1

Neden hükümet net olarak terör örgütü aciklamasi yapmadi, yapmiyor? Soru 2

Yarin bu yakilan yerlere oteller veya rant gayrimenkulleri dikilirse, bunun hesabini halk neden sormayacak? Soru 3

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ispartada yangın var, kıyıya biraz uzağız.. Gaziantepte de çıkardılar, bildiğim kadarıyla orasıda uzak. Birçok yerde yangın var.

Devletin kanali propoganda falan yapamaz. Ozel kanal degil bu. Bizim vergilerimizle besleniyorlar.
Yapamaz mı ? :asd: Berkciğim güzel kardeşim Dünya'da hiç bir kanal yapmasa bile Devlet Televizyonları Propaganda yapar. Bağımsız olamaz. Hiç bir ülkede bunu yapamazlar.

Geri
Üst Alt