Siyasal İslam denilen olgudan hatta İslam'ın önüne konan her şeyden nefret ettiğimi gayet iyi biliyorsun. 7 senedir tanıdığını düşünüyorum Ermancığım ve bunlardan ne kadar çok uzak olduğumu sevmediğimi de biliyorsun. Lakin Yangın kontrol altına alınmış olabilir yada olmayabilir bu orada görev yapan emekçilere hakaret etmeyi gerektirmez. Benim Türk insanına olan güvenim hiç bir zaman bitmez. Bir bakmışsınız hiç olmadığı anda tepkisini gösterir. Bak tepki göstermeyin eleştirmeyin demiyorum. Ama bunu yapacaksak onlardan bir farkımız olmalı. Yoksa aynı tezviratı bizler yaparsak diğerlerinden bir farkımız olmaz. Şu bahsettiğin kanalların durumlarını zaten senelerdir görüyoruz. Senelerdir çekiyoruz. Ülke de bağımsız medya mı var da doğru dürüst haber bekliyoruz.
Önce şu yangın meselesini halletmek gerekiyor. Sonrasında illa bana da, sana da, bizlere de sıra gelecek. O zaman gerekeni yapacağız. Farkında değilsiniz belki ama RTE ve AKP resmen çöküş sürecine girdi. Çöküşler her zaman sancılı olmuştur. Sonrası aydınlık. Hatta bir önerim var izlemediysen Der Untergang filmini izle, aynı bugünler resmen tasvir edilmiş. Kurtuluşa az kalmışken, ömürlerini uzatıcı hamlelerine destek olmamak gerekiyor.

Tabii bunlar benim fikriyatımı oluşturuyor. Başkaları yada sen farklı düşünüyor olabilirsin. Selamlarımla Ermancığım