- 19 Mart 2014
- 29.585
- 31.001
- 2.718
Her neyse son mesajımdır. Ülkem için üzülüyorum. Allah yardımcımız olsun. Dileyen dilediğini yapmakta özgürdür. Selamlarımla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde gurbetci arkadasi dinliyelim…
Evet haberi yapıp sonra Kraliyet baskıyı yapınca hop muhabir yok oluyor. Ya kardeşim lütfen ya. Lütfen ya.
Propaganda yapmak Devlet'e laf çakmak değildir. Devlet televizyonları İktidar kimdeyse onun yanında durur. Reyting kaygısı yada izlenme gibi absürt durumlar ile ilgilenmez. Ben hala anlatamadım meramımı galiba, TRT bağımsız bir medya kuruluşu değildir. Hatta Türkiye'deki hiç bir medya bağımsız değildir. Alo Fatihleri ne çabuk unuttunuz ya. Evet senin gibiler ötekileştirerek bu duruma benzin taşıyan insanlar oldu. Yanlış anlaşılmasın düşünce yapın minvalinde söylüyorum. Bak güzel kardeşim 45 yaşındayım hatta 46 diyebiliriz. Epey bir şey gördük, şahit olduk. Yanlışı doğruyu ayırabiliriz. Bak ne diyorum. Sen böyle yaparak kendi görüşünün propagandasını yapıyorsun. O öyle davranarak kendi görüşünün propagandasını yapıyor. Bu arada ne oluyor. O bunla kapışarak ayrışıyor. Zaten bu ayrışma sebebi ile 20 senedir başımızdalar. Bu ayrışma bitmesin diye kıçını yırtar devlet erkanı var. Ben bu ayrışma değirmenine su taşıyan olmak istemiyorum anlıyor musun. Yoksa 20 sene daha küfür eder, bağırır kavga ederiz. Sonra da her seçim sonrası ülkeden kaçmak için bahane ararız ki ben zaten ülkede değilim. 5000 km mesafeden dertlenebiliyorum.
Sen ben burada çene çalsak elimize geçen ney ? Sadece öfkemizi bastırmak, nefretimizi diri tutmak.
Sol çomar dediğiniz kimdir ? Bu zamana kadar galeyana gelinmediği kabahat. İnsanların nasıl sıkışmış hissettiğini anlamıyorsunuz herhalde. Her allahın günü ayrı felaket ayrı bir rezillik , hak etmediğimiz bok gibi hayatlar yaşıyoruz burada. Bir çaremiz de yok , demokratik hakkın olan protestoyu bile yapamıyorsun , korka korka tweet atabiliyorsun. Ne yapalım kardeşim , öfkemiz bizi içten içe boğuyor işte. Goebbels wannabe tiplerden emir alıp manipülasyon yapan kuklalara az bile yapılmış. Bir sürü yokluk içinde olan ama delikanlı gibi gazetecilik yapan insanlar var , bu dronelara emekçi demek onlara büyük haksızlık. Öfkeyle geldiler , kendi yarattıkları karşı öfkeyle de gidecekler.Evi yanana laf ettiğimi gördün mü Alp ? İt itliliğini yapacak. Yapıyor her zaman, galeyana gelip zarar verecek eylemlerden uzak duracağız. Demek istediğim odur.
Yakanlar ile işbirliği içinde imajı verenler çok.. Birileri bilinçli bir şekilde yaktı, birileri de bunun sonucu devlete saldırıyor ve sonucunu devlete yıkıyor… evet, Can Ataklı’nın dediği gibi:”Erdoğan’ın gitmedi için büyük yangınlar lazım”.. ne kadar da manidar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tarih önemlidir
Sayin cumhurbaşkanımız mağdur trt çalışanlarına ev hediye etmelidir.
Ne anlatıyorsun oğlum sen ? Diyelim ki birileri bilinçli yaktı , sokakta 67 arabayla gezen o kudretli iktidar bunu düşünemeyip önlemini almaktan aciz mi ? 4 günlük saray masrafıyla bakımları yapılacak uçakları uçurmaktan aciz mi ? Demek ki aciz , demek ki sanıldığı kadar kudretli değil. Senin gibi tipler için farketmez tabi ,bunca insanın kul hakkına girenler kolpadan Allah dese bile peşinden gidersiniz.Yakanlar ile işbirliği içinde imajı verenler çok.. Birileri bilinçli bir şekilde yaktı, birileri de bunun sonucu devlete saldırıyor ve sonucunu devlete yıkıyor… evet, Can Ataklı’nın dediği gibi:”Erdoğan’ın gitmedi için büyük yangınlar lazım”.. ne kadar da manidar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi