- 26 Kasım 2012
- 185.619
- 258.356
- 5.998
wtf....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse gibi değilim ve kimse de benim gibi değil. Ancak PKK eylemlerinin sonucunu devlete yıkmaya kalkanlara karşı da sus pus olacak değiliz, sende bunu bil Gürkan bey.. devlete terörist deyip PKKlı teröriste gerilla diyen ve onlarla birlik olanlar yavaş yavaş kendilerini teşhir ediyor şükür… insan gibi yazana insan gibi cevap vermesini de bilirim şükür..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaş kaç 5 mi!!!!
Katledilen iraklılar amerikalıların çokta umurundaydı ya kara propoganda yapılsın.Algıya kurban gidenlere hakikatı anlatamazsın. Boşuna uğraşma bence. Bir buçuk milyon Iraklıyı katleden ABD TVleri, ABDnin oraya girişini demokrasi mücadelesi diye verdi; Guatemala hapishanelerindeki insanlara her türlü işkence yapıldı aynı tvler buna adalet dedi…
Sosyal medyada başı sonu kırpılmış bir 13 saniyelik kayıt ile algı oluşturanlar, zaten ne olduğunu biliyorlar. Ancak yalanla kurgu ile herkesi kaldırabileceklerini sanıyorlar..
Burda mesele a yada b partisi yada hükümet veya muhalefet değil; devlettir desen de nafile.. onlar emellerine ulaşmak için her türlü yalanı söylerler…
Hoşuna mı gitmedi yazdıklarım? Cevabın yok ise, muhatabını ya küçümsersin yada hakaret edersin… hakaret etmediğin sürece cevap vermeye çalışırım.. küçümsemeye çalışsan da sıkıntı etmem.. samimi olarak yazdı isen; değerlendirme senin kardeşim, ama 5 yaşında bir insan üye olamayacağını bilmen gerekir kardeşim…
Demek savaşa girsek bilmem ne çocuğu ülke diye sadece lanetleyeceğiz gibi ha birde chp de suçlu olur.Ben şimdi sana basitinden birkaç soru sorayım;
1-Devletin var olma sebeplerinin başında "Güvenliği Sağlaması" geliyor. Değil mi? Peki bu devlet insanlarının ve doğanın güvenliğini sağlayabiliyor mu? Daha devlet olmanın 1. fonksiyonunu yerine getiremeyen iktidarı eleştirmek en başta muhtemelen senin de taabi olduğun ve işin ehline verilmesini emreden İslam'ın gereği değil mi?
2- Bu ülkeyi kuran adam 15 yıl yönetebildi. Mevcut iktidar ise 20 yıldır ülkenin başında. Göreve geldikleri ilk seçimden bu yana her seçimde vaatleri terörü bitirmek değil miydi? Bu süre zarfı içinde o teröriste bırak gerilla demeyi, "Sayın" diyenleri, 20 yıl boyunca terörü bitirmeyi başaramayan yönetimi eleştirmek en başta vicdanın sesi değil mi? Vicdanın var değil mi Abdullah?
3- Akın akın mülteci geliyor. Milyonlarcası yolda. Yetkililerimiz henüz net bir şey söylemese de varsayalım, bu ormanları yakan o "birileri" mülteci akını içinde elini kolunu sallayarak ülkemize girmiş olamazlar mı? Bunun aksini kanıtlayacak bir argumanımız var mı? Peki bu durumda terör örgütlerine yol açan, güvenliğimizi tehlikeye atan, bu bariz sorumsuzluğu yapan yine laf söyletmedigin devlet değil mi?
4- "Devlete düşman lazım ki, halkı yönetecek bir sebep olsun. Korku da en iyi sebeptir" düsturuna sahip Mehmet Ağar gibi 90'lı yılların karanlık adamları bugün iktidarla kol kola değil mi? Bak ben Elazığlıyım ve Mehmet Ağar da öyle. Ağar'ın İçişleri'ni gayrıresmi olarak yönettiğini burada herkes biliyor. Suriye'de olanlar, mit tırları, Apo'nun mektubu, Oslo, Dolmabahçe, Hdpli vekillerin Kandil ziyareti gibi birçok doneyi göz önünde bulundurarak soruyorum; senin laf söyletmediklerinin, devletin şemsiyesi altında pkk ve diğer terör örgütleri ile iş tutmadıklarına nasıl emin olabiliyorsun? Belki de 20 yıldır bu yüzden bitmiyordur terör? Olamaz mı? 20 yılın sonunda hesap sorulamaz bir güce erişen iktidarın, senin kendince koyduğun kırmızı çizgileri çiğnemediğine ve kutsal gördüğün devletin adını lekelemediğine garanti verebiliyor musun?
Kendi elleriyle seçtiklerine kul köle olanlardan daha zavallı kimdir Abdullah?
Cahilden vatansever olur mu Abdullah?
Eğer devlet hep suçsuz olansa, sürekli birilerinin suçları devlete yükleniyorsa, bu devleti sen bile yönetebilirsin Abdullah.
ormanlar yanıyor sen hala chp diyorsunAylardır ülkeye giren kontrolsüz mülteciler varken pkk'lılar yaktı kardeşim diye sığ savunma yapmakta ne bileyim.
Amerika afganistandan çekilir Ülkede topu anlamda mülteci konuşulmaya başlar. Bayramda milletin şehirlerini terkettiği zamanlarda 10 gün tatil ilan edilen. Bankalarsan belediyelere kadar kimsenin çalışmadığı ve kısmet bak havaların daha sicak olacağı ağustos değil de temmuz sonunda Ülkede orman kanunu değiştiği tarihten hemen sonra orman yangınlar başlar.
Suçlu chp olur.
tarihte kaldı üstat oKuva-yi Milliye ruhu yeniden uyanıyor ve restorasyonu sağlayacak. O zaman çil yavrusu gibi kaçışacakları seyredeceğiz.
Ben mi diyom lan. 5 gündür adamların ağzından düşmüyor.ormanlar yanıyor sen hala chp diyorsun
Bilmediğin konularda bir daha ahkam kesmeye kalkma bence. THY'de çalışman seni uçaklar hakkında uzman bir kişi yapmıyor.THK'nın döküntü uçaklarını uçurmaya hiç bir pilot yanaşmıyor. Bilmiyor kıçından ve mabadından uyduruyor işte. Gelin gerçeği anlatayım size.
Bilmediğin konularda bir daha ahkam kesmeye kalkma bence. THY'de çalışman seni uçaklar hakkında uzman bir kişi yapmıyor.
Havacılık üstadı Orko8'in cevabını da bırakıyorum buraya:
Hurda dediğin uçak Teknofest'te gösteri uçuşu yapmış.
EU'nun bize gönderdiği uçaklar da elimizdeki uçakların daha modern hali zaten.
Yani bu uçaklar hurda filan değil. Yapılması gereken bakımları zamanında yapılmamış ve bu yüzden okkalı bir bakıma girmesi gerekiyor sadece.
Tabii bir de bu uçakları uçuracak pilot lazım. Pilotların işine son verilmiş. Yangın söndürme pilotluğu bambaşka bir disiplin ve inanılmaz bir tecrübe istiyor.
Namussuzsunuz diyor adam haklı. Emekçi falan değiller!
Ben yazdığından bir şey anlamadım.Bunu dediyse ellerine sağlık iki eksik vurmuşlar.