Türkiye Yanıyor

sevenleri de sevmeyenleri de çok uc noktalardalar. bir yandan konvoy yapılırken bir yandan o konvoylar taslanabilir. değişim sonrasını şuandan kestirmek zor ama o günler çok sancılı geçecek bence. büyükşehir belediye seçimlerinden az buçuk kestirebilirsiniz yaşanacakları.

Ak parti bir rant partisidir üstat. Gittikleri an tek seçmenleri bile kalmaz.

Screenshot_20210802-211715_Instagram.webp
Screenshot_20210802-211345_Instagram.webp
Screenshot_20210802-211404_Instagram.webp

Gecen gun kefkene dugune gittim

Donus yolunda balikesir edremit arasinda gece yarisi bi dinlenme tesisinde tost aldim

Orda calisan hayatindan bezmis iki cocuk 18 19 yaslarinda abi neredensin diye sordu dedim isvicre

Abi orda gencler nasil yasiyor diye sordu

Dedim sizin yasinizda yazin ibizaya kisin thailanda tatile gidiyordum, son model mercedese biniyordum dedim

Size sunulan hayati kabullenmeyin dedim cunki cok daha iyisi var dedim

Cocuklar boyle hayatin a... Diye dert yandilar

Z kusagi bu ulkeyi kurtaracak bunu o iki gencin gozlerinde gordum

Ak parti bir rant partisidir üstat. Gittikleri an tek seçmenleri bile kalmaz.

evet gözümüze soka soka yapıyorlar bunu o daha da can sıkıyor. amma bugün işler tam tersine dönse benzeri şeyleri z partisi de yapacak. siyaset çok bok bir ortam.
çalışanın, çalmayanın, kul hakkına girmeyenin, din siyaseti yapmayanın, insanı insan olduğu için haklarını koruyup kollayacağı, adaletin herkese eşit işleyeceği, hukukun üstünlüğünün makam mevki farketmeksizin işleyeceği birileri yönetsin şu ülkeyi de biz sıçtık geleceğimiz insan gibi yaşasın.
ortalama sağlıklı 55 60 yıl ömrün var onda da insan gibi yaşamak istiyoruz arkadas çok şey istemiyoruz. gerilimin olmadığı, huzurun mutluluğun olduğu maddi manevi rahat yaşamak lüks değil. (bunu lüks gibi gösterip şükret diyenler olacaktır onlar için peşinen yazıyorum) coğrafyasına sıçtımın yeri. konum olarak bu kadar iyi yerde olup ne kadar boktan yaşanabilirse o kadar kötü yaşıyoruz.

sonumuz hayrola. çok şey yazarım ama o kadar bile özgürlüğümüz yok kodumun yerinde. hakaret, küfür bile etmeden derdimizi anlatmaya korkar olduk. bu bile ne kadar aciz haldeyiz onu gösteriyor. hadi bay

sevenleri de sevmeyenleri de çok uc noktalardalar. bir yandan konvoy yapılırken bir yandan o konvoylar taslanabilir. değişim sonrasını şuandan kestirmek zor ama o günler çok sancılı geçecek bence. büyükşehir belediye seçimlerinden az buçuk kestirebilirsiniz yaşanacakları.
Bunlar ilk iktidara geldiklerinde kime sorsan ben bunlara oy vermedim diyordu. Giderkende öyle olacak.

Devlet= halkin; refaha kavusmasi, guvenligini saglayan, adil rekabet ortamini saglayan, adaleti anayasal ve uluslararasi hukuk cercevesinde saglayan, egitimi uluslararsi kalitede saglayan, akademisyen ve halkina yarar saglayan insanlarini diger dusuk profillerden koruyan, yaptigi her isi liyakata ve akademik tezlere dayanmasini saglayan ve herseyden onemlisi gelecek nesillerin gelecegini saglayan bir olusumdur

Bunu saglamak icin ise devletin iktidarlardan bagimsiz liyakatla calismasi gerekir
Iktidar olan parti ise bunun kontrolunu saglamalidir ve fazlasi olmamalidir

Avrupanin gelismis ulkelerinde devlet boyle isler

Ve kesinlikle ve kesinlikle devlet ilahlastirilmaz tam tersi herzaman kontrollu bir koruma ile elestirilir ve daha iyi olmasi icin cabalanir

Şu adama küfür etsen abdullah aşur gibi tipler devlete küfür mü ediyorsun der!

işte yürüyen akp. tam bir akp insanı. aklını ve ahlakını betona bağlamış bir iktidar ve o iktidarın mümessilleri... bu adama kızmayın anadolu'da akp'nin oy deposu olan kırsal bölgelerde kısa kollu gömlek giyip göğüs cebinde sigara paketi taşıyan dayıların bir yansımasıdır bu adam

Bunlar tam numunelik😡

Bu olanlarin sucu gunahi vebali artik sadece hukumette degil bu adamlara oy verip secenlerinde omuzundadir bu kadar hayvanin insanin agacin vebali hepsinin omuzlarinda belki bu dunyada bundan kacarsiniz ama obur dunyada bakalim nasil hesap verecekler Allah'in adaleti sasmaz onun verdigi canlarin goz gore gore yanmasina musade etmekten buyuk gunah varmidir

Geri
Üst Alt