- 28 Temmuz 2019
- 46.895
- 47.481
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çoğu yangının kendiliğinden olduğunu düşünüyorum yine şerefsizlerin yaktığı yerler vardır ama anormal sıcaklar varBi kazan yapacaksin. Yakanlari bulup toptan o kazana atip yakarak geberticeksin. Insallah yanan yerler beton, otel, evler yapilmaz
Bu basligi acip okumaya korkuyorum. Baska illerdede yangin cikmismidir, can kaybi yükselmismidir diye insan korkuyor.
Hayatini kaybedenlere Allah'tan rahmet yarali vatandaslarimiza acil sifalar diliyorum.
Bir an önce yanginlar durdurulurda bir daha kötü haberler almayiz insallah.
Videolarda yakanlar var, yakmays calisanlar yakalanmis. Onlar ile baslayacaksinçoğu yangının kendiliğinden olduğunu düşünüyorum yine şerefsizlerin yaktığı yerler vardır ama anormal sıcaklar var
kendiliğinden olduğu yok emin olabilirsinçoğu yangının kendiliğinden olduğunu düşünüyorum yine şerefsizlerin yaktığı yerler vardır ama anormal sıcaklar var
hocam şu an yunanistan ve italya da deli gibi yanıyorkendiliğinden olduğu yok emin olabilirsin
Ben şuan Muğla/Milastayım ve köylülerden, bazi çalışanlardan duyduklarımız malesef bu yöndehocam şu an yunanistan ve italya da deli gibi yanıyor
Geçmiş olsun renktaşBen şuan Muğla/Milastayım ve köylülerden, bazi çalışanlardan duyduklarımız malesef bu yönde
Geçmiş olsun renktaş
Drone sistemine gerek bile yok yangın sistemi zaten var direk çıkar çıkmaz nerede olduğunu biliyorlar yapılması gereken yangın çıktıktan sonra 5 tane su dolu uçağı peş peşe o bölgeye gönderip tam depo su bıraksalar yangın daha başlamadan biterBöyle bir seyin bir daha yasanmamasi icin drone'lerle havadan takip edilemezmi. Havanin sicakligina bagli, asiri sicak olan sehirlerde bir cok drone'nin havadan görüntü almasi ve cikan yanginda hemen müdale edilebilmesi icin. Hem bunlari yapanlari aninda tespit etmek adina. Bu tür droneler ülkemizde üretiliyor en son teknolojilerle bildigim kadariyla. Hatta su tasiyabilen drone'ler bile üretilebilinir. Takipte olan hafif dronelerin su tasiyabilen agir dronelere haber gönderip otomatikmen devreye girmesi. Tahminim acil durumlarda helikopterden daha hizli davranabilir diye düsünüyorum bu sekilde. Pes pese misal 10 tane droneyi doldur yangin cikan yerlere bosalt. Sürekli gidip gelsin.