Türkiye Yanıyor

Haber kanallarına gelen tehditten sonra toz pembe hava esiyor yangın görüntülerini vermiyorlar sondurulmus köylere yerlere gidiyorlar canlı yayınları bile boş yol kiyilarinda yapıyorlar

Alçaktan salmıssınız lan, biraz daha yükselseydiniz
Bütün birimleriyle işe alma kıstası geri zekalılık muhtemelen.
Bu ne biliyor musun biz çabalıyoruz ama yangın sönmüyor. Çalışıyormuş gibi yapmak.

Millet dağda ormanı yaktı diye terörist aramasın boşa vatan haini aha bu videoda.

Yapacakları son bir hamle kaldı yangınlardan fetoyu sorumlu tutmak başka da birsey beklemiyorum bunlardan .
Yanlis yanginlari cikaran pkk isbirlikcisi chp diyip chp ye yikacaklar su help diyen tayfaya fetocu diyecekler lutfen herseyin bir usulu var yalan soylemenin de bir sirasi silsilesi var 😊

Bu ne biliyor musun biz çabalıyoruz ama yangın sönmüyor. Çalışıyormuş gibi yapmak.

Millet dağda ormanı yaktı diye terörist aramasın boşa vatan haini aha bu videoda.
Yardima gelen ulkelerden biridir muhtemelen.

12550 hektar ormanlık alan yanmış. 18bin adet futbol stadyumu kdr alana denk geliyormuş bu.

+ ölen o kdr canlı.

Böyle bir ortamda, bu hükümetle, bu ahlaksızlarla büyük İstanbul depremini yaşadığımızı bir hayal etsenize.
Açıkçası İstanbul depremini hangi iktidarla yaşarsak yaşayalım aynı olacak İstanbulun o kaosundan kaçış yok maalesef tek fark bunlarin dönemde olursa inanılmaz bir rant doğar hatta depremin ertesi günü 5li çete sahaya iner

Açıkçası İstanbul depremini hangi iktidarla yaşarsak yaşayalım aynı olacak İstanbulun o kaosundan kaçış yok maalesef tek fark bunlarin dönemde olursa inanılmaz bir rant doğar hatta depremin ertesi günü 5li çete sahaya iner
Yarin iktidar degissin besli cete dedigin herifler yeni iktidarı destekler. Yani sonuc degismez

Böyle bir ortamda, bu hükümetle, bu ahlaksızlarla büyük İstanbul depremini yaşadığımızı bir hayal etsenize.

Onlardan sonra olursa, halkin 30-40%, AKP yenildi ve bu deprem allahin cezasiydi der. Secimden önce olursa, ayni kisiler depremde suc dij güclerin der herhalde.

Instagram ve Twitter’da muhakkak önünüze düşmüştür kasketli duyarlı ve yakışıklı bir abi sabahleyin buraya müdahale etmemize itfaiye izin vermedi diyor akşam olunca o olan cayır cayır yanıyor akşam itfaiye gelip söndürmeye çalışıyor (!). Abinin iddia ettiği durum sabah itfaiye bu alan yanacak demesi çok canımı sıktı kimin rantı uğruna buralar yakılıyor çok garip

Onlardan sonra olursa, halkin 30-40%, AKP yenildi ve bu deprem allahin cezasiydi der. Secimden önce olursa, ayni kisiler depremde suc dij güclerin der herhalde.

Ben iktidar değişimi depremin zararlarını azaltacağı yönünde eleştirimi yapmadım. Rant olmaz hiç demiyorum bile.

İstanbul depreminden az zararla çıkmamız şu an için imkansız. Bu yangındaki vurdumduymazlık rahatlık, pişkinlik, çaresizlik deprem zamanı daha ağır sert olur. Bunu tecrübe ettik bu yangınlarla.

Instagram ve Twitter’da muhakkak önünüze düşmüştür kasketli duyarlı ve yakışıklı bir abi sabahleyin buraya müdahale etmemize itfaiye izin vermedi diyor akşam olunca o olan cayır cayır yanıyor akşam itfaiye gelip söndürmeye çalışıyor (!). Abinin iddia ettiği durum sabah itfaiye bu alan yanacak demesi çok canımı sıktı kimin rantı uğruna buralar yakılıyor çok garip
Onun iki sebebi olabilir. İtfaiye amatör yardımseverlerin oraya gitmesine müsaade etmemiş olabilir. O alevlere girmek kolay değil. En ufak yanlışta oradan sağ çıkamazlar. Bu yüzden izin vermemiş olma ihtimalleri yüksek. Bu alan da yanacak demesinin sebebi yangını kontrol altına alabilmek için bazı alanların yanmasına müsaade edildiği ile ilgili söndürme tekniği var. Konu hakkında bilgi sahibi değilim ama öyle bir şey de olabilir.

Çok duygusalız. Adi ahlaksız çok. Bu namussuzluğa çok maruz kaldığımız için hassasiyetimiz kat be kat artıyor ve etkileniyoruz. Ama bu şekilde mantıklı durumlar da olabilir.

Benim sosyal medyada çok rahatsız olduğum paylaşımlar var. Yanan ormanları videoya çekip fona duygusal müzikleri dayayıp yapıştırıyorlar. Adamın biri zavallı alevlerin karşısında çırpınıp dizini vuruyor ve fonda adaletin bu mu dünya çalıyor. Bu duygusal saldırılara karşı kendinizi koruyun. Prim vermeyin. Videonun gerçek sesiyle yayınlanması daha doğru.

Alçaktan salmıssınız lan, biraz daha yükselseydiniz
boeing fazla yakıtını bırakıyor gibi bir görüntü , kafayı yememek işten değil

Yardım için gelen rus uçaklarından biriymiş sanırım.

Ruslar da bizimkileri trollüyor herhalde anlamadım ben bu işi.

Geri
Üst Alt