Türkiye Yanıyor

Benim sosyal medyada çok rahatsız olduğum paylaşımlar var. Yanan ormanları videoya çekip fona duygusal müzikleri dayayıp yapıştırıyorlar. Adamın biri zavallı alevlerin karşısında çırpınıp dizini vuruyor ve fonda adaletin bu mu dünya çalıyor. Bu duygusal saldırılara karşı kendinizi koruyun. Prim vermeyin. Videonun gerçek sesiyle yayınlanması daha doğru.
O tarz videolardan ben de hiç haz etmem.

Onun iki sebebi olabilir. İtfaiye amatör yardımseverlerin oraya gitmesine müsaade etmemiş olabilir. O alevlere girmek kolay değil. En ufak yanlışta oradan sağ çıkamazlar. Bu yüzden izin vermemiş olma ihtimalleri yüksek. Bu alan da yanacak demesinin sebebi yangını kontrol altına alabilmek için bazı alanların yanmasına müsaade edildiği ile ilgili söndürme tekniği var. Konu hakkında bilgi sahibi değilim ama öyle bir şey de olabilir.

Çok duygusalız. Adi ahlaksız çok. Bu namussuzluğa çok maruz kaldığımız için hassasiyetimiz kat be kat artıyor ve etkileniyoruz. Ama bu şekilde mantıklı durumlar da olabilir.
Çok küçük bir nokta diye anlatıyordu ilk başladığı yeri ben kasıt arıyorum o yüzden

Benim fikrim senin için çok önemli ise belirteyim: halkın haber alma özgürlüğü hiçbir şart altında kısıtlanmaz..

Bu durumun yangınla ilgili bir durum olmadığı, özgürlükle ilgili bir sorun olduğu halde böyle bir şeyle ismimi alayvari bir şekilde yan yana anman manidar.. bunun yerine yazdıklarıma karşılık keşke fikirle cevap vermiş olsaydın, seviyeyi isihzaya indir eseydin.. fikir, fikirle çürütülür istihza ile demagoji ile değil… başkasının fikrine düşüncesine tahammülün yoksa o zaman RTÜK’ün bu kararı ile bu yazmış olduğun iletinin farkı ne?

Hoşgör yada görme birşey diyemem ama tahammül etmek zorunda insan… bu da bu konudaki son sözüm olsun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdullah hiç kitap yazdın mı?

Gürkan bey nasılsınız?

Gördüğüm kadarı ile yine beyhude çabalara girip canınızı sıkmaktasınız.

Teşekkür ederim Örmın bey iyiyim, siz nasılsınız?

Abdullah'tan kesif bir İ. Enver kokusu aldım, sizce de öyle değil mi?

Teşekkür ederim Örmın bey iyiyim, siz nasılsınız?

Abdullah'tan kesif bir İ. Enver kokusu aldım, sizce de öyle değil mi?
Birinin bir başkası olduğunu nasıl anlıyorsunuz hayret ediyorum. Bu ismin ban yese Hüseyin adıyla gelsen mümkün değil tanımam. Adamlar isimlerini değiştirince bile tanımıyorum.

keşke o dallamayı da içine alıp ateşin ortasına atsaymış :mad:

Ahmet sen çocuk musun

Şunu demeye çalışmış sanırım.

Birinin bir başkası olduğunu nasıl anlıyorsunuz hayret ediyorum. Bu ismin ban yese Hüseyin adıyla gelsen mümkün değil tanımam. Adamlar isimlerini değiştirince bile tanımıyorum.

Sana Zahir, yazdıkların için flüt gibi mizaha ara verelim derim beni şıp diye Serkan olarak mimlersin Allah'ın cezası adam.

Akşamları içip içip forumda hatayspor ve koç güzellemesi yaptığın anda yeni üye adın at toynağı bile olsa tanırım ben seni merak etme

Geri
Üst Alt