Burada bile parasal değeri olan hayvanlardan bahsediyor sadece. Ölen yaban hayatı umrunda değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha demek artık halk olarak ete de erişemeyeceğiz.Yok vegan olacakmis.
Emrah bu fotoğrafta bir şey yok. O oteller öyle inşa ediliyor ki aklının hayalinin alamayacağı yangın sistemleri var. Otel kendi söndürdü yangını. Kendini korudu.
Nasıl bir sistem Tahir? Bilmediğim için soruyorum.Emrah bu fotoğrafta bir şey yok. O oteller öyle inşa ediliyor ki aklının hayalinin alamayacağı yangın sistemleri var. Otel kendi söndürdü yangını. Kendini korudu.
An itibariyle akyaka otelimizden acil cikis yaptik
O gördüğün sınırlar boyunca yangın hidrantlari vardır. Denizden su çekme bir kenara sadece otel yangını için su depoları mevcut. Bu benim bildiğim kabaca bilgiler.Nasıl bir sistem Tahir? Bilmediğim için soruyorum.
Sen nerdesin, durum nasil ?
Söndürdüler çok şükür 2 yangını daakyaka yucelen otelden ciktik suan eve doru gidiuyoz
giderken yollarda en az 5 itfaiye gordum otobanda
Kolpadan kaçınalımEmrah bu fotoğrafta bir şey yok. O oteller öyle inşa ediliyor ki aklının hayalinin alamayacağı yangın sistemleri var. Otel kendi söndürdü yangını. Kendini korudu.
Otel mi çıkardı sizi yoksa siz kendi kararınızla mı çıktınız? Ev dediğin neresiakyaka yucelen otelden ciktik suan eve doru gidiuyoz
giderken yollarda en az 5 itfaiye gordum otobanda
Giderayak son vurgunlar.Daha o yanan yerlere güzel güzel otelleri dikecekler. Cok degil 1 ay sonra unuturuz.
Otel mi çıkardı sizi yoksa siz kendi kararınızla mı çıktınız? Ev dediğin neresi
Hahahah dışarıdan gelen yangını bile söndürdü yaniEmrah bu fotoğrafta bir şey yok. O oteller öyle inşa ediliyor ki aklının hayalinin alamayacağı yangın sistemleri var. Otel kendi söndürdü yangını. Kendini korudu.
Okurum okumaktan sıkılmadım hiç, okuduğumu anlamakta da bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yazmaya elin varıyorsa buyur yaz.Okuma ve anlama zahmetinde bulunmadan yazacaksan, rica ediyorum adımı yazma.. onca yazılanları rağmen yok Cumhurbaşkanı yok orman bakanının jeti vs diyeceksen lütfen beni yok say geç.. Selametle…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir durumda dozerlerin karşısına dikilmeyen muhalefetin de abv diyelim.Daha o yanan yerlere güzel güzel otelleri dikecekler. Cok degil 1 ay sonra unuturuz.