Türkiye Yanıyor

Alında buradaki şaşırtıcı olan yangının termik santralin içine kadar girmişken ne hikmetse titanik otele hiç dokunmaması.
Dokundu dokundu renktaş dokunmaz mi hiç ama yıllar önce. Zamaninda orası yakıldı. Yanmadi yakildi. Hatta sözler verildi burasi eski haliyle kalacak agaclandirilacak falan die. Sonra nur topu gibi bi otel. Yakmakta ve söndürmekte profosyoneller!!!

habertürk'te felan son dakika geçiyorlar söylediklerini
tek tek tüm cümleleleri kırmızı kırmızı veriyorlar
halkın uyutulmasına alet oluyorlar

Okurum okumaktan sıkılmadım hiç, okuduğumu anlamakta da bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yazmaya elin varıyorsa buyur yaz.
Senden rica ediyorum, onu etiketleme bişeyler yazma da, şu konuda kendisini görmemi sağlama... rica ediyorum

bunlar resmen insanların sinir uçlarıyla oynayıp sokağa dökülmesini, çatışma ortamı istiyor. tanrı, insanları dincilerin zulmünden korusun.

Şu yangının kıvılcımı malum kesmi destekleyenlerin kafalarında da cakmistir umarım. Nerden tutarsan tut elinde kalan bir süreç yaşanıyor. Yangının yanarak bitmesini bekledik. Büyümeden en başında engel olunabilecekken halkın sondurmesini daha doğrusu çırpınışlarıni izlediler.
İnsanlarin evlerinin, hayvanlarının, anılarının yanmasını, toki in yapacağı eve de uygun faiz koyacaklarini gule güle pişkince söyleyebildiler.

Bir özür bile dilenmezken yanlış anlaşıldım dediler. Zamanında kandırıldık dedikleri gibi.

Hiç kimseyi dusunmuyorsaniz çoluğunuzu çocuğunuzu düşünün. Yeter vallahi yeter.

Vizdaniniz kadar acı çekin tek dileğim de budur. Yanan her canlının çığlıkları kulaklarinizda çınlasın.

GSCimbom Mobile App

doğa ölüyor canlılar ölüyor hala paradan bahsediyorlar. bu nasıl bir zihniyettir bu ülke nasıl bi sınavdan geçiyor böyle anlamak mümkün değil.

Şimdi biraz yersiz olacak ama termik santral yangınında haber kanallarını seyrediyorum... istisnasiz tüm spiker ve muhabirler "alevler termik SANTRALİNE yaklaştı, sıçradı, atladi" falan diyor... aga ulusal kanalda mikrofon vermişler size... "hiç mi Türkçe bilmiyorsunuz?" diyesim geliyor içimden...

"Alevler termik santrale sıçradı"

"Alevler Ören Termik Santrali'ne sıçradı"

Liyakat olmayınca demek ki mezhaba müdürü tarım il müdürü oluyor, yüzü güzel olana da mikrofon takıyorlar... Fem-i muhsinden eser yok...

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
O yanan yerlere otel falan yapılırsa bence siyasi açıdan büyük sorun yaşarlar, sanmıyorum o kadar ileriye gideceklerini diyeceğim ama.. O da olur, neler olmadı ki..

Geri
Üst Alt