Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aferin Mahir takdir ettim seni.Ak Parti siyasi tercih değil ahlaki bir tercihtir.
Dokundu dokundu renktaş dokunmaz mi hiç ama yıllar önce. Zamaninda orası yakıldı. Yanmadi yakildi. Hatta sözler verildi burasi eski haliyle kalacak agaclandirilacak falan die. Sonra nur topu gibi bi otel. Yakmakta ve söndürmekte profosyoneller!!!Alında buradaki şaşırtıcı olan yangının termik santralin içine kadar girmişken ne hikmetse titanik otele hiç dokunmaması.
Okurum okumaktan sıkılmadım hiç, okuduğumu anlamakta da bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yazmaya elin varıyorsa buyur yaz.
Okurum okumaktan sıkılmadım hiç, okuduğumu anlamakta da bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yazmaya elin varıyorsa buyur yaz.
Senden rica ediyorum, onu etiketleme bişeyler yazma da, şu konuda kendisini görmemi sağlama... rica ediyorumOkurum okumaktan sıkılmadım hiç, okuduğumu anlamakta da bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yazmaya elin varıyorsa buyur yaz.
Şimdi bu herif hakkında islem yapilacak mi ?
Şimdi bu herif hakkında islem yapilacak mi ?