- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Tabi arada sirada iyi niyetli olan da var.
Ama bu forumun 80% her meseleyi iktidara cakmak icin kullaniyor. Gicik oldum acikcasi. adamlar canla basla her imkanla mucadele ediyor, yok ucak yok helikopter yok tsk yok.. hepsi yalan ve hepsi var.. adamlara haksizlik etmeyin bari.. iktidari mi begenmiyorsun, secim gelince muhalefete gir oyunu kullan millete propagandani yap, mevcut iktidari da yolla..
Gidip instagramdan gaz alip kus kadar beyni olmayan insanlarin gazina geliyorsunuz.. kendileri bile u donus yapiyor, dun 1 bugun 2.. emre de sahan da yok sunlar yok bunlar yok diyen tipler.. simdi birisi herkes burda emege saygi digeri provokatorler var dikkatli olalim bunlar memurlarimizi dinlemiyor modunda.. daha dun yoktu orda o memur ne oldu simdi mi var?
Orman yandiginin herkes farkinda her yerden yardim edip sondurulmeye calisiyor zaten.. git bolgeye yardimci ol istiyorsan, ama ordan burdan platform kullanip her boka negatif enerji yaymayin artik..
Emre'nin ilk video'larini paylasip mevlut cavusoglu beni aradi videosunu paylasmayan her kisi icin bu konu net siyasettir.. orman fln hikaye
Arada iyi niyetli olanlar var deyip söylediklerini yumuşatamazsın. Genelleme yapan sensin. Şahan'ı hedef gösterdin.
Diğer yazdıklarına cevap verecek saygısızlığı kendime yapmak istemiyorum. Dün termik santral yandı. Canla başla çalışan hükümetin seyretti. Önlem almadı. Yaptıkları ahlaksızlığı terbiyesizlikleri yazmayacağım bile. Git çayını koy keyfini çıkar hayatın. Tanımadığın insanlara da instagramda milletin gazına gelip burada yazıyorsunuz deme. Sen kimlerin gazına gelip neler yazıyorsun bir ona bak önce!
Moderatör tarafında düzenlendi: