Türkiye Yanıyor

Tabi arada sirada iyi niyetli olan da var.
Ama bu forumun 80% her meseleyi iktidara cakmak icin kullaniyor. Gicik oldum acikcasi. adamlar canla basla her imkanla mucadele ediyor, yok ucak yok helikopter yok tsk yok.. hepsi yalan ve hepsi var.. adamlara haksizlik etmeyin bari.. iktidari mi begenmiyorsun, secim gelince muhalefete gir oyunu kullan millete propagandani yap, mevcut iktidari da yolla..

Gidip instagramdan gaz alip kus kadar beyni olmayan insanlarin gazina geliyorsunuz.. kendileri bile u donus yapiyor, dun 1 bugun 2.. emre de sahan da yok sunlar yok bunlar yok diyen tipler.. simdi birisi herkes burda emege saygi digeri provokatorler var dikkatli olalim bunlar memurlarimizi dinlemiyor modunda.. daha dun yoktu orda o memur ne oldu simdi mi var?

Orman yandiginin herkes farkinda her yerden yardim edip sondurulmeye calisiyor zaten.. git bolgeye yardimci ol istiyorsan, ama ordan burdan platform kullanip her boka negatif enerji yaymayin artik..

Emre'nin ilk video'larini paylasip mevlut cavusoglu beni aradi videosunu paylasmayan her kisi icin bu konu net siyasettir.. orman fln hikaye

Arada iyi niyetli olanlar var deyip söylediklerini yumuşatamazsın. Genelleme yapan sensin. Şahan'ı hedef gösterdin.

Diğer yazdıklarına cevap verecek saygısızlığı kendime yapmak istemiyorum. Dün termik santral yandı. Canla başla çalışan hükümetin seyretti. Önlem almadı. Yaptıkları ahlaksızlığı terbiyesizlikleri yazmayacağım bile. Git çayını koy keyfini çıkar hayatın. Tanımadığın insanlara da instagramda milletin gazına gelip burada yazıyorsunuz deme. Sen kimlerin gazına gelip neler yazıyorsun bir ona bak önce!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanginin ilk günlerinde güçlü bir hava filomuz olsaydı bukadar yayilmayabilirdi helikopterlerin yetmeyip uçak lazım olduğunu anladigimizda yangın manavgattan Marmaris bodrum kısmına çoktan kaymisti Haluk kevent ahbab helikopter kiralıyor ama koskoca bakanlık uçak konusunda yetersiz

Abi bu nasil bir mesaj
Australia 2-3 ay yandi hersey yapilmasina ragmen
Mutfak yaniyor sanki
Nasil bir beklentidir bu
Gayet makul bir beklenti. Bölgede yaşayan bir çok insanla görüştüm bu süreçte, ciddi ihmalden bahsediyorlar, sürecin de yanlış yönetildiğini herkes söylüyor.

Sen her şey doğru yapıldı, çabalandı ama kontrol altına alınamadı demeye getiriyorsun, bunu deyip bir de insanlara tepki gösteriyorsun anladığım kadarıyla, orada yaşayanları dikkate almayıp senin söylediklerini mi dikkate almalıyım bu durumda?

Orada yaşayanların neler çektiğini günlerdir çok iyi biliyorum, buna benim veya bir başkasının tepki gösterme hakkına da kimse karışamaz, eğer yaşananlara vicdan gösteremiyorsan burada particilik oynama, bir kaç provokatör veya amacı ne olduğu belli olmayan insan üzerinden yaşananları mübah kılamazsın.

Ama bu forumun 80% her meseleyi iktidara cakmak icin kullaniyor. Gicik oldum acikcasi. adamlar canla basla her imkanla mucadele ediyor, yok ucak yok helikopter yok tsk yok.. hepsi yalan ve hepsi var.. adamlara haksizlik etmeyin bari.. iktidari mi begenmiyorsun, secim gelince muhalefete gir oyunu kullan millete propagandani yap, mevcut iktidari da yolla..

Gidip instagramdan gaz alip kus kadar beyni olmayan insanlarin gazina geliyorsunuz.. kendileri bile u donus yapiyor, dun 1 bugun 2.. emre de sahan da yok sunlar yok bunlar yok diyen tipler.. simdi birisi herkes burda emege saygi digeri provokatorler var dikkatli olalim bunlar memurlarimizi dinlemiyor modunda.. daha dun yoktu orda o memur ne oldu simdi mi var?

Orman yandiginin herkes farkinda her yerden yardim edip sondurulmeye calisiyor zaten.. git bolgeye yardimci ol istiyorsan, ama ordan burdan platform kullanip her boka negatif enerji yaymayin artik..

Emre'nin ilk video'larini paylasip mevlut cavusoglu beni aradi videosunu paylasmayan her kisi icin bu konu net siyasettir.. orman fln hikaye

Hangi canla başla çalışma lan, uzaktan gazel okuma orda, iktidar canla başla çalışıyor diye, gel manavgata ben sana göstereyim canla başla çalışmayı. terbiyesiz.

1628144729231.webp

1628145054551.png

1628145069555.png

Arada iyi niyetli olanlar mı var? Bakıyorum U dönüşü yapmışsın kıvrak?

Bak hele sen ya, iktidara laf söylüyormuşuz... Sorumluluk kutupta yaşayan eskimolarda çünkü. "Biz size Hizmetkar olmaya geldik" diyene de laf söyletmemek son 20 yılın modası herhalde.
Mücahit seni öyle gıcık ederim ki, öksürmekten nefes alamazsın.

Provokatörlüğe de devam edersen o iyi niyetli olanlar çok barındırmaz seni burada.

Beynim yok fikrim var yazıları görüyorum ve ülkem adına utanıyorum üzülüyorum. Devletimiz sen çok yaşa ama devletimiz ! Gerçekten de içler acısı bir durumdayız yangın var insanlar yardim ediyor provakatör yardim istiyor vatan haini uçak kiralayın uçak diyor devleti kucur düşürüyorsun diyorlar evi arabası hayvanları canları yanıyor ağlıyor şov yapıyor diyorlar şimdide biri çıkmış anitkabirin yakınında çıkan yangına " var bi hayalimiz" tweeti atabiliyor . Biz mı vatan hainiyiz bunlar mı ? Ve bu tweeti akpli bir siyasi mensubu beğeniyor. Hadi yanlış anladik diyelim tweeti atan adam altına yansın gavur yazabiliyor. Sen cumhurbaşkanına bir şey de sabaha karşı alırlar bu adamı almazlar sonra biri gelir devlet herşeyi yapıyor kusura bakma da yada baksanda sorun değil NAH yapıyor NAH!

Ben size birşey daha soyluyeyim bu benim görüşümdür yakında kokusu çıkar Termik santral eski santral sigortadan parayı koparmak ve yandı diye devletten hibe almak için santrale gelene kadar hiç bir önlem bile alınmamış olabilir. Sen santral sahibi olacaksın milyar dolarlık yatırımın yanmaya yaklaşacak sessiz sessiz bekleyeceksin yok ya adamın ipten alırsın ipten.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi biz neyi tartışıyoruz, Avustralya'da yaşıyor, oradan buraya "yangınla çok iyi mücadele ediliyor,inkar etmeyin hainler nankörler" tadında yorum sıçıyor. Lan poşet gel o zaman ülkende yaşa. Dünyanın öbür ucundan sen ne bildin nasıl mücadele edildiğini de ahkam kesiyorsun çomar

Çok uzun uzun yazmak istemiyorum ama her şey bu kadar ortadayken, ülkenin kullanılabilir uçakları depoya kaldırılmış, Orman bakanlığıyla ilgili kritik görevlere nikah memurları getirilmiş, her felakette halkın yanında olan şanlı Türk ordusunun sadece 400-500 kişiyle yardım etmesine izin veriliyorken bu yangında herhangi bir şeye "iyi yapılıyor demek" için insanın ar damarının çatlamış olması lazım. Sadece Ahaber izlemek veya düşünememek gibi mazeretler de kurtarmıyor bu durumu.

Küçük mücahit ,ne anlattığı anlaşılamayan anlamsız postlarla soğuk suya girer gibi konuya girip utangaç akpli tribinden sıyrıldı ısıya alışınca. Son derece haklı eleştirileri okuyunca dayanamıyorlar ardları yanıyor , yapacak bir şey yok. Ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar denilen adam millete çay attı gitti , altındaki ondan talimat gelmeden tuvalete dahi gidemeyecek tipler ise yangın ülkesi olan memlekete bir yangın filosu bile kurup önden önlem alamadı. Milleti kendisi gibi geri zekalı sanıyor sanırım küçük mücahit. Ben yediğim içtiğim en ufak şeyden vergi veriyorsam bunun hesabını sorarım , başka kıtada yaşayan bir dangalaktan icazet alacak değiliz.

Geri
Üst Alt