türkiye'de hitler'e duyulan sempati

hitlere karşı sempatim var hatta bu sevgi ileri düzeyde eğer reenkarnasyon diye birşey varsa eminim. onun birlikte intihar ettiği hanımı falan olurdum yoksa başka kim bu çılgınlığı yapabilir ki ?

ben bu adam yüzünden 5 sene tarih dersini taktım herifin dudak üstündeki karizmatik bıyığına şevhetle bakmaktan tam 5 sene dersi veremedim dinleyemedim..

mutlu diye bir arkadaşım vardı o repliğimi bile hatırlar; mutluu bana birşeyler oluyor mutluğğğ diye bağırır sınıfı ayağı kaldırırdım.

hitlere karşı sempatim var hatta bu sevgi ileri düzeyde eğer reenkarnasyon diye birşey varsa eminim. onun birlikte intihar ettiği hanımı falan olurdum yoksa başka kim bu çılgınlığı yapabilir ki ?

ben bu adam yüzünden 5 sene tarih dersini taktım herifin dudak üstündeki karizmatik bıyığına şevhetle bakmaktan tam 5 sene dersi veremedim dinleyemedim..

mutlu diye bir arkadaşım vardı o repliğimi bile hatırlar; mutluu bana birşeyler oluyor mutluğğğ diye bağırır sınıfı ayağı kaldırırdım.

neden gerçek accountla yazmiyorsun Cund?

Almanya'da yaşıyorum öyle nefret fln pek duyulmuyor hitlere karşı.

Bence sempati duyan bile çoğunlukta.

Büyük adam'dı vesselam Rusya Fransa ve İngiltereye aynı anda saldırmasaydı şu an Abd diye bir güç olmayacaktı.

BlueTapa

Bazen, belirli bir amaç için bazi gerçekleri söylenmiyor, sadece Yahudiler ne kadar aci çektigini ve Hitler'in bu durumdaki rolünü konusuluyor diger gerçekler hakkinda pek yorum olmuyor ama Hitler Almanya'yi ne kadar güçlü ülke yaptigini, ve Holocaust'da sadece Yahudiler ölmedigini de unutmamak lazim.

Almanya'da yaşıyorum öyle nefret fln pek duyulmuyor hitlere karşı.

Bence sempati duyan bile çoğunlukta.

Büyük adam'dı vesselam Rusya Fransa ve İngiltereye aynı anda saldırmasaydı şu an Abd diye bir güç olmayacaktı.

BlueTapa

Rusyayı dize getirecek ne beyin nede güçe sahipti.

Zaten rusyada dondular. Rusyaya girmek tam geri zekalılıkdır .

heil-hitler-woman.jpg

Türkleri seviyomuş deyyolağ hatta Türklere duyduğu saygıdan Osmanlı imparatorluğunu yeniden canlandırcağına dair söylentiler de yok değil, bu sevgisinin yanında büyük bir korkuda duyuyormuş, Türkiyeye 1000 tank ile girsem 1 tank ile çıkardık falanda demiş. Ben bunları arşivlerden araştırdım inanmayan gitsin arşivleri araştırsın.

Türkiyeye bir kere bomba yollamis diye haberler çikmisti bir ara

Filistin'de cocuklar icin üzülüp israile lanet edenlerin Hitleri sevmesi sacmaliktir. Hitler en az 1.5 Milyon yahudi cocugun ölümünden sorumludur, cocuk katili israile tepki vermek icin bir diger cocuk katilini savunmak tam yobazlik örnegidir. Ha ideolojisini, askeri disiplinini seven varsa birsey diyemem.

Geri
Üst Alt