Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bir tarafdan karadenizliyim. Yanlış kişiye sordun.
80 binmi daha çokmu yoksa daha azmı bilmem ama türk değilmi sonucta?
Laz kökenli türkler işde.
Azeriye git mesela sen türk değilsin söyle. Ne oluyor bak.
Yahudi almanda kökeni alman olmasada almandır asıl konumuza dönersek
Kim adam?
dostum lazlar türk değil kafkasya kökenli etnik bir halktır yani bir türki halk değildir lazcanında türkçeyle alakası yoktur. azeriler ise türki halktır.
Yani şimdi örnek olarak bir trabzonlu laz kökenli ise ve ben türküm dese sen ona hayır türk değilmisin diyeceksi?
Bunu söylerken görmek isterdim açıkcasıD
Detaylı ırk analizine girersek haklısın ama tabiki.
kendini türk olarak görüyorsa sorun yok isterse alper tungaya dayanıyor soyumuz desinama genetik olarak türk değiller demeye çalıştığım o.
YEKTE Bos yapma gel GSC U20 En Karizmatik Beyini Seçiyoruz | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu oyunu kullan
kendini türk olarak görüyorsa sorun yok isterse alper tungaya dayanıyor soyumuz desinama genetik olarak türk değiller demeye çalıştığım o.
Almanyadaki dediğim alman yahudilerde işde benzer çekilde.
Adamlara nesin sorduğunda almanız diyordu genetiğe ve saire takılmadan.
Almandı yani. Adolf hitler ama kökeni alman olmadığına dikate aldı. Tuhsf veya trajkomik olan ise kendisi bile alman değildi
oylamada daha ırkçı kişiler görmek istiyorum yoksaoy moy kullanmam![]()
Tank muhabbeti nerden çıktı bilmiyorum ama tank dedin mi barzaninin tankları 1 numaradır
Ekli dosyayı görüntüle 16471
![]()
Avusturyalı
haha avusturyalıların konuştuğu dil almanca ve genetik olarak cermen ırkına bağlılar yani almanlara. avusturya almanyanın azerbaycanı. zaten hitler kavgam kitabında yazar avusturyanın ayrı bir ülke olması saçmalıktır diye. anlaşılmayan?
Alman yahudiler arapçamı konuşuyordu?
Avusturyalılar sadece alman kökenli değiler.
ezici çoğunlu öyle hitlerde alman kökenliydi avusturyalı doğması bu gerçeği değiştirmiyor benim çocuk burkino fasoda doğsa şimdi türk sayılmayacakmı?
Hitlerin asıl kökeni normandi kökenlimiydi şimdi bilmiyorum .
Bunu kendisi bile belki bilmiyordu.
Ola bilir ama alman kökenli olsaydı haberim olurdu bundan galiba almanyada doğumuş ve okumuş birisi olarak.
Yani tarih derslerimizde bu küçük detay söylerdi bize hocamız.