türkiye'de hitler'e duyulan sempati

Yahudilerin çoğu almandı.

Adolf hitler kafayı sıyırmışdı.

Ama bir politikasını savunuyorum bizde pkk-kurdistan sorunundan dolayı.

Adam ultimatom koymuşdu ve 1 yıl içinde ülkeyi terk edin demişdi .

Bir çok yahudiler ciddiye almamışdı maalesef. Tamam bu katliamı yapmalarını asla örnek alamam ama başka daha az radikalı bir çözüm bula biliriz.

Al sana çözüm. Irkçılık ile alakasıda yok bunun. Ceza yemişdim adolf hitlerin politikasını savundum diye , ama orda daha detaylı yazmamışdım

2. Dünya savaşında yahudilerin katledilmesinin sebebi budur zaten. Filistin topraklarında bir yahudi devleti kurmak. Fakat avrupadaki varlıklı ve keyfi yerinde olan yahudileri oraya nasıl taşıyacaksın. Kendi istekleriyle gitmek istemezlerdi ve sapıkça bir sebep yaratıldı. Ve israil kuruldu.

Biliyormusun bilmem ama Türkiye'de hala Alman Tiger (Leopard) tankları kullanılıyor MG42 ve daha serisi hala kullanılan Alman silahları ben taktik olarak iyi bir taktisyen dedim mesela Normandiya çıkartmasında ele geçirirken kolayca elegeçirdiler ama kaybederken karşı tarafı adeta hüsrana uğrattılar sonuç olarak kaybettiler belki ama verdiği zarara bakılınca adeta kazandılar. ABD,Sovyet ve İngiltere 3'lüsünü bir araya getirdi demişsin ABD o zamanlar daha yeni yeni birşey oluyor yani aralarında o zaman daha bir çekişme filan yok.

Öncelikle Türkiye'nin envanterinde bulunan leopard 1 ve 2 tanklarının Tiger ile alakası yok, olay ABD'nin güçlü veya güçsüz olması değil zaten birbirlerine ideolojik olarak iki zıt kutup olması sebebiyle söyledim ben onu. Tarihçiler ikinci dünya savaşında ki bu ittifakı tarihin en enterasan ittifakı olarak adlandırırlar ayrıca henüz daha savaş devam ederken(1944 ikinci yarısı) ABD'nin ve Sovyetlerin birbirlerine karşı stratejiler geliştirmeye başladığını bugün gizliliği kalkan ve kamuoyuyla paylaşılan belgelerden biliyoruz.

2. Dünya savaşında yahudilerin katledilmesinin sebebi budur zaten. Filistin topraklarında bir yahudi devleti kurmak. Fakat avrupadaki varlıklı ve keyfi yerinde olan yahudileri oraya nasıl taşıyacaksın. Kendi istekleriyle gitmek istemezlerdi ve sapıkça bir sebep yaratıldı. Ve israil kuruldu.

Trenlere toplaya bilen bir gemiye ve uçağa toplayı oraya yolaya bilirdi gaz odalarına yerine.

Daha ucuz mal olur gibi sacma ve insan dışı sebebden dolayı gazlayıp yakmak inanılmaz korkunç bir çözüm.

Para daha önemliymiş ki halende öyle olduğunu bugünlerdeki israil konusunda yaşayıp görüyoruz maalesef

Leopard tankları 1942'de üretime başlayıp sonradan Leopard 1 ve Leopard 2 olarak geliştirilmiş hafif tank olarak geçiyor ağır tanklarda Tiger hatta en donanımlısıda yine bu kaplan leopar gibi bir hayvan ismi ile biliniyor. Sonuç olarak savunma ve saldırı bakımından bence az zamanda çok iş başarmış tamam az zamandada kaybetmiş ama dünyaya kafa tutması ve herkesi kısa sürelide olsa titretmesi bence iyi bir savaş taktisyeni ama dediğim gibi yaptığı soykırım ve katliamları hiçbir zaman her ne olursa olsun insalık için açıklayamayız.

Leopard tankları 1942'de üretime başlayıp sonradan Leopard 1 ve Leopard 2 olarak geliştirilmiş hafif tank olarak geçiyor ağır tanklarda Tiger hatta en donanımlısıda yine bu kaplan leopar gibi bir hayvan ismi ile biliniyor.

Ölmek istiyorum :hang:

Konu tank olunca Jagdpanther der susarım.

Hitler mi ? İt in tekiydi.

Yahudilerin çoğu almandı.

Adolf hitler kafayı sıyırmışdı.

Ama bir politikasını savunuyorum bizde pkk-kurdistan sorunundan dolayı.

Adam ultimatom koymuşdu ve 1 yıl içinde ülkeyi terk edin demişdi .

Bir çok yahudiler ciddiye almamışdı maalesef. Tamam bu katliamı yapmalarını asla örnek alamam ama başka daha az radikalı bir çözüm bula biliriz.

Al sana çözüm. Irkçılık ile alakasıda yok bunun. Ceza yemişdim adolf hitlerin politikasını savundum diye , ama orda daha detaylı yazmamışdım

hayır yahudiler dışarıdan kız alıp vermez çünkü israiloğulları seçilmiş ırktır onlara göre ve yahudilik doğuştan gelen bişeydir sonradan olunmaz olunsa bile kabul edilmez onların inançlarına göre. belki tek tük istisnalar vardır ama çoğu almandı demek komik.

hayır yahudiler dışarıdan kız alıp vermez çünkü israiloğulları seçilmiş ırktır onlara göre ve yahudilik doğuştan gelen bişeydir sonradan olunmaz olunsa bile kabul edilmez onların inançlarına göre. belki tek tük istisnalar vardır ama çoğu almandı demek komik.

Almanlar peki hepsi hristiyanmı? Yahudilerin çoğu alman derken kökeni alman olduğunu savunmadım.

Ama almandılar sonucta . Dedikleri arisch kökenli olmamış olsada.

Bu bizde örnek trabzonlu lazlara türk değilsiniz demeye benzer senin bakış acın.

Tank muhabbeti nerden çıktı bilmiyorum ama tank dedin mi barzaninin tankları 1 numaradır

[attachment=11901:indir.jpg]

:D

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 75
Almanlar peki hepsi hristiyanmı? Yahudilerin çoğu alman derken kökeni alman olduğunu savunmadım.

Ama almandılar sonucta . Dedikleri arisch kökenli olmamış olsada.

Bu bizde örnek trabzonlu lazlara türk değilsiniz demeye benzer senin bakış acın.

Laz nufusu 80.bin toplam turkiyede cogu rizede zaten her karadenizliyi laz sanmiyorusn herhalde.

Laz nufusu 80.bin toplam turkiyede cogu rizede zaten her karadenizliyi laz sanmiyorusn herhalde.

Bende bir tarafdan karadenizliyim. Yanlış kişiye sordun.

80 binmi daha çokmu yoksa daha azmı bilmem ama türk değilmi sonucta?

Laz kökenli türkler işde.

Azeriye git mesela sen türk değilsin söyle. Ne oluyor bak.

Yahudi almanda kökeni alman olmasada almandır asıl konumuza dönersek

"Ya aslında ırkçılık yapmasa çok iyi adam."

Onca suçsuz Yahudiler ve diger irklari irkçilik sayesinde katletmeseydi, nasil kötü lider olabilir? Adam çok fakir, borç dolu bir ülkeyi dünyanin en güçlü ve tehlikeli ülkelerden birisine döndürdü, lider yetenegi çok büyüktü. Bu istediklerinden alakasi yok, sadece o yetenekten.

Onca suçsuz Yahudiler ve diger irklari irkçilik sayesinde katletmeseydi, nasil kötü lider olabilir? Adam çok fakir, borç dolu bir ülkeyi dünyanin en güçlü ve tehlikeli ülkelerden birisine döndürdü, lider yetenegi çok büyüktü. Bu istediklerinden alakasi yok, sadece o yetenekten.

Yapmasaydı etmeseydi diye bir şey yok. Yapmışsa yapmıştır.

Geri
Üst Alt