türkiye'de hitler'e duyulan sempati

Bkz Empak Bey'in uydurması ..

Atatürk, Lenini kullanmistir, onun düsüncesine yakin oldugunu göstermis yardimini görmüs sonra iplememistir. Cumhuriyeti lenine borcluyuz demekte cok cahilce yorum olmus. Türkmenistan, Buhara Hanligi ne kadar altin gönderdi, kac bin Atli savasci geldi haberin varmi senin ? Türkiye'de Komünizm popagandasindan etkilenmissin sen.

Komünizm türk dünyası'nın en büyük düşmanıdır diye sözü vardir, bu söz ile büyük bir anit da vardir. Yalan olma ihtimali yok yani.

komünizm türk dünyası nın en büyük düşmanıdır sözünü duydum ama anıtı nerde yollar mısın bana resim falan varsa. ben bu sözün doğruluğuna inanmıyorum atatürk gibi yüce bir önder böyle basit bir cümleyi kuracak kadar sacmalamıs olamaz. bence bu atsızcıların kıçından uydurma bir söz.

Mustafa kemal lenini kullandı mı hiç sanmıyorum. Mesela kurtuluş savaşı ile ilgili bir kitapta okumustum. lenin zaten yardımları yaparken mustafa kemal için: emperyalizme karşı savaş verdiği için türk halkını ve mustafa kemali desteklemeliyiz demiş. bundan dolayı da yardım etmeyi ihmal etmemiş.

Benim için mustafa kemal ney ise lenin'de odur. ikisi de erken ölmüştür. ikisi de dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük devrimcilerdir.

Yahudilerin dünyanın basına bela olacağını 80 sene öncesinden bilen ileri görüslü ama bir o kadar da cani Lider.

Ne olursa olsun canlı bir varlığı yakmak büyük bir vahşettir. Dolayısıyla kendisinden daima nefret etmisimdir.

komünizm türk dünyası nın en büyük düşmanıdır sözünü duydum ama anıtı nerde yollar mısın bana resim falan varsa. ben bu sözün doğruluğuna inanmıyorum atatürk gibi yüce bir önder böyle basit bir cümleyi kuracak kadar sacmalamıs olamaz. bence bu atsızcıların kıçından uydurma bir söz.

Mustafa kemal lenini kullandı mı hiç sanmıyorum. Mesela kurtuluş savaşı ile ilgili bir kitapta okumustum. lenin zaten yardımları yaparken mustafa kemal için: emperyalizme karşı savaş verdiği için türk halkını ve mustafa kemali desteklemeliyiz demiş. bundan dolayı da yardım etmeyi ihmal etmemiş.

Benim için mustafa kemal ney ise lenin'de odur. ikisi de erken ölmüştür. ikisi de dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük devrimcilerdir.

ATAT%25C3%259CRK%2BD%25C3%259C%25C5%259EMANLARI.jpg

Lider olarak gayet güçlü birisiydi, yani nasil o kadar milyon insanlari o kadar basitçe manipüle ettigi çok sasirtici birsey.

Bu kadar irkçi olmasaydi ve bu kadar Alman olmayan insanlari öldürmek istemeseydi, o kadar kötü birisi oldugunu sanmiyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AnpTWKKWQ1o[/media]

Atatürk ile Hitler arasındaki ince çizgi. Hitler'in ölümü öldürmeyi çok sevmesi ve aşırı nazistliği, ATAMIZ ise '' YURTTA SULH DÜNYADA SULH ''. Atamız bu çizgiyi çok güzel korudu. Hitler'e sempati duyan p.venk Atamıza nefretle kin besliyordur.

ŞÛRÂ suresi, 42. ayeti

İnnemes sebîlu alellezîne yazlimûnen nâse ve yebgûne fîl ardı bi gayril hakk(hakkı), ulâike lehum azâbun elîm(elîmun).

"Fakat insanlara zulmedenlerin ve yeryüzünde haksız yere zorbalık yapanların üzerine (aleyhlerine) yol (ceza) vardır. İşte onlar; onlar için elîm bir azap vardır."

Kim dünyada zulmederse cezasını çekecektir.

Salak mısın? Var böyle bir şey ki söylüyoruz.

VAR GUZEL KARDEŞIM VAR OLMAZMI? HATTA SANA BİR ORNEK KÖTELEYİM DERHAL

günümüzden epey önce yani 2 ya da 3 sene evvel. dersaneye gidiyodum. işte konu bi şekilde gelmiş oraya hatırlamıyom. Hocada ucundan ucundan hitlere dokundurmaya başlayınca, bi tane artis ayağa kalktı. Hocam Hitlere atatürke dediğiniz şeyleri diyemezsiniz dedi. Herkesin suratında bir WTF? mimiği vardı

Temsili

539974_303885846368238_1455014827_n.jpg

sonra ekledi, O adama laf ettirmem hocam falan dedi. O anda herkes tepki göstermiş olduğu için suratı kırmızılaştı ve sıvamaya devam etti.

SAYGILAR empac REYIZE bi bildigi varki acmis adam. bende bu vesile ile güzel bir anımı siz değerli dostlarımla paylaştım.

"Tirkiyi'di yik iyli bişi yiii" diyen Pollyanna'lara kapak niteliğinde açıklamalar gelmiştir devlet kademelerindeki şuursuzlardan. Yahudi nefretini doğru olmayan bir yolla yansıtmaya çalışan dengesiz insanların başvurduğu doldur.

Herkes İsrail'e tepki göstermekte haklı ama İsrail'den onur madalyası almış tayyör ve çetesi konuşmasın..

Akp bir İsrail-abd ortak projesidir.. Nitekim bugün boş boş konuşmak dışında hiç bir şey yapmıyorlar..

"Yol ver gidelim, taksim'i ezelimciler" nerede?

Yol verdik, gidin.. İsrail'i ezin.. öyle taksimde barışçı gezicilere karşı kofti delikanlılık yapmakla olmaz bu işler..

Herkes İsrail'e tepki göstermekte haklı ama İsrail'den onur madalyası almış tayyör ve çetesi konuşmasın..

Akp bir İsrail-abd ortak projesidir.. Nitekim bugün boş boş konuşmak dışında hiç bir şey yapmıyorlar..

"Yol ver gidelim, taksim'i ezelimciler" nerede?

Yol verdik, gidin.. İsrail'i ezin.. öyle taksimde barışçı gezicilere karşı kofti delikanlılık yapmakla olmaz bu işler..

Nasıl hoşuna gidiyor değil mi olanlar.Ülke olarak yaptırım uygulayamamak mutlu ediyor seni.

Geri
Üst Alt