Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

ne yapalım yani, kıstasımız bu mu. trump gibi bi ahmakta milyarder
Trump örneğini güzel vermişsin trump ahmak görünebilir ama sanıldığı gibi aptal bir insan değil. Suya götürüp susuz getirebilecek biri.
Ağlamak yerine bir şeyler başarmaya çalışabiliriz.
Bu konuda sadece bir örnek vereceğim umarım hepimize ilham olur.

Şu yukarıdaki sisteme bakınca türkiyenin yarısından çoğu ben nasıl bir aptalım demesi gerekir. Ben diyorum bir tema satın al üzerinde ufak tefek değişiklikler yap insanları siteye çek hem para kazan hem yatırım al.

Bence dönüp çevremize bakmamız gerekir. Oralarda ne oluyor? Nasıl fırsatlar var?

Sana burada ne fırsatları kaçırdığımı anlatsam düşündüğüm şeylerin dünyanın öbür ucunda birilerinin düşünüp yapabildiğini söylesem oturup kadere isyan edersin. Ama hayat devam ediyor her geçen gün farklı bir fırsat çıkıyor.

Tübitak bigg projelerini girip inceleyin. Bu ne lan buna nasıl destek verilir diyeceksiniz.
Bir örnek. Ülkede herkes scout transfer dönemlerinde fm profilleri analizler havada uçuyor. Futbolu seviyoruz değil mi?

Bak adamlar 2017'de gözlem yapıp para kazan diye sistem geliştirdiler. Öyle uçuk kaçık dünyalar üstü bir sistemde değil.

Bu arkadaşlar yurtdışında gördükleri bir projeyi türkiyede geliştirip dehşet yatırım aldılar.

Daha o kadar çok şey var ki insan buraya bu projeyle nasıl gelmiş yahu diyorsun. Geliyor işte sadece istek.

Türkiyede teknolojik girişimlerden para kazanmak için stark olup robot yapmaya gerek yok.

Sadece bir fikir ihtiyacımız olan tek şey bu.

İnsanların gitmek için en büyük sebebi maddi değil. Kendini geliştirebilmek için daha fazla imkan, düşüncelerini çekinmeden söyleyebileceği bir ortam vs vs daha sayarsam sonum iyi olmaz herhalde. Ayrıca herkes girişimci olmak zorunda değil ve herkes olamaz zaten. Kimisi bilim insanıdır ve o alanda çalışmak ister, kimisi ustadır ve o alanda gelişmek ister.

Trump örneğini güzel vermişsin trump ahmak görünebilir ama sanıldığı gibi aptal bir insan değil. Suya götürüp susuz getirebilecek biri.
Ağlamak yerine bir şeyler başarmaya çalışabiliriz.
Bu konuda sadece bir örnek vereceğim umarım hepimize ilham olur.

Şu yukarıdaki sisteme bakınca türkiyenin yarısından çoğu ben nasıl bir aptalım demesi gerekir. Ben diyorum bir tema satın al üzerinde ufak tefek değişiklikler yap insanları siteye çek hem para kazan hem yatırım al.

Bence dönüp çevremize bakmamız gerekir. Oralarda ne oluyor? Nasıl fırsatlar var?

Sana burada ne fırsatları kaçırdığımı anlatsam düşündüğüm şeylerin dünyanın öbür ucunda birilerinin düşünüp yapabildiğini söylesem oturup kadere isyan edersin. Ama hayat devam ediyor her geçen gün farklı bir fırsat çıkıyor.

Tübitak bigg projelerini girip inceleyin. Bu ne lan buna nasıl destek verilir diyeceksiniz.
Bir örnek. Ülkede herkes scout transfer dönemlerinde fm profilleri analizler havada uçuyor. Futbolu seviyoruz değil mi?

Bak adamlar 2017'de gözlem yapıp para kazan diye sistem geliştirdiler. Öyle uçuk kaçık dünyalar üstü bir sistemde değil.

Bu arkadaşlar yurtdışında gördükleri bir projeyi türkiyede geliştirip dehşet yatırım aldılar.

Daha o kadar çok şey var ki insan buraya bu projeyle nasıl gelmiş yahu diyorsun. Geliyor işte sadece istek.

Türkiyede teknolojik girişimlerden para kazanmak için stark olup robot yapmaya gerek yok.

Sadece bir fikir ihtiyacımız olan tek şey bu.

aynı şeyi konuşuyoruz işte, enes batur örneğini vermişsin ama enes belki trump'dan bile daha kurnaz. Enes'in para kazandığı ülkede ağlamak da bilemiyorum gibi bi mesaj atmışsın.

aynısı trump'ın abdsi için geçerli, 100 milyon aç ve milyonlarca insanın evsiz olduğu abd'de böyle bir ahmak milyarder olabiliyor demek istemiştim.

el birliği ile kap*talizmi yıkarsak
tüm sorunlarımızı çözer
iyi forumlar

Amsterdam’da yaşıyorum, bankanın merkez binasında çalışıyorum, işim çok iyi. Maaşım ortalama yükseklikte ama aydan aya yaşıyorum. Kiralar yüksek, vergi inanılmaz yüksek.. maaşımın 3te 1 vergiye gidiyor hesabıma yatmadan... emeklik yaşı 67, 67’den sonra ne hayatı yaşayacaksak...

Ayda 300-400€ alışveriş gideri. Sağlık sigortası €150 her ay. Su, doğalgaz elektrik ayda €100 oradan gidiyor. Eskiden kalma eğitim bursu borcu vs vs derken para birikmiyor. Allahtan eşimde çalışıp destek oluyor tatile çıkabiliyoruz. Vergi anamızı ağlatıyor, bu ülkede ya milyoner olacaksın (zenginler doğru dürüst vergi ödemiyor) ya da fakir olup devletten destek alacaksın kira ve sağlık sigortasında, vs.

Hollandayı taşıyan tabaka; orta tabakadan selamlar...

Amsterdam’da yaşıyorum, bankanın merkez binasında çalışıyorum, işim çok iyi. Maaşım ortalama yükseklikte ama aydan aya yaşıyorum. Kiralar yüksek, vergi inanılmaz yüksek.. maaşımın 3te 1 vergiye gidiyor hesabıma yatmadan... emeklik yaşı 67, 67’den sonra ne hayatı yaşayacaksak...

Ayda 300-400€ alışveriş gideri. Sağlık sigortası €150 her ay. Su, doğalgaz elektrik ayda €100 oradan gidiyor. Eskiden kalma eğitim bursu borcu vs vs derken para birikmiyor. Allahtan eşimde çalışıp destek oluyor tatile çıkabiliyoruz. Vergi anamızı ağlatıyor, bu ülkede ya milyoner olacaksın (zenginler doğru dürüst vergi ödemiyor) ya da fakir olup devletten destek alacaksın kira ve sağlık sigortasında, vs.

Hollandayı taşıyan tabaka; orta tabakadan selamlar...

Burda da vergiler öyle 2 kazanıyorsan 1 devlete 1 sana

aynı şeyi konuşuyoruz işte, enes batur örneğini vermişsin ama enes belki trump'dan bile daha kurnaz. Enes'in para kazandığı ülkede ağlamak da bilemiyorum gibi bi mesaj atmışsın.

aynısı trump'ın abdsi için geçerli, 100 milyon aç ve milyonlarca insanın evsiz olduğu abd'de böyle bir ahmak milyarder olabiliyor demek istemiştim.
Ben orada enesin yaptığı işten bahsediyorum bu çocuğun dip ve yükseliş şartlarının hepsini biliyorum. Amacım enes beyinsiz bak o bile kazanıyor değil enes ve türevlerinin yaptığı saçma işi yapıp 3-5 yıl önce hayal olarak nitelendirilen paraların kazanılması.

Fikir geliştirelim abicim gelin burada o fikri tartışalım yerden yere vuralım. Kocaman forum 3-5 kişi bir olup bir ürün çıkarabiliriz dönüp arkamıza baktığımızda konuya girecek olan gelecek nesillere bir ilham bir yönelendirme oluruz.

Şu Hayrettin'nin Amerika'da aç kalmak diye bir videosu var, arada açar izlerim. Bize bizden başka kimsenin faydası yok.

Bakın şimdi bundan 3-4 sene önce helpdesk uzmanı arkadaşım aynı anda yönettiği şirketin facebook adresinde bir ilanla karşılaştı.

Doktorun biri bir forum/sosyal medya tarzı bir şey istiyordu. Dedim ne alaka lan ne yapacaklarmış mail bilgisi vardı girdim teklifi verdik(komik bir rakam teklif ettik hatta kdv dahil 1500 lira) arkadaş konuştu vs çok para fazla vermeyeceğim demiş. Asm doktoru işte asgari ücretin en az 3 kat üstü para alıyorlar. 250 liradan fazla vermeyeceğim diyip gidip biriyle anlaşmışlar.

Sistemde bugün 70binin üzerinde doktor var. Bunları bir araya getirip bu gücü kullanarak indirim alan girişimci bir doktor.

Doktor başına 10 lira aidat alsa senelik 700bin lira eder. Para kazanmak içim biraz çabalamak gerekir.

Geri
Üst Alt