Aydın Aslan
Berlin Panteri
Yurtdışında yaşasaydım muhtemelen azılı bir Erdoğan hayranı olurdum. Sonuçta Reis sayesinde Türkiye'de tatilin kralını yapıyor olurdum. Ayrıca sürekli şikayet edip, numaradan vatan hasreti de çekerdim.
@egm
Yurtdışında yaşasaydım muhtemelen azılı bir Erdoğan hayranı olurdum. Sonuçta Reis sayesinde Türkiye'de tatilin kralını yapıyor olurdum. Ayrıca sürekli şikayet edip, numaradan vatan hasreti de çekerdim.
How you doin?
Hem ucuz tatil yapıp hem referandumda hayır verip hem de genel seçim ve cb seçiminde reyise oy vermemiş bir gurbetçi olarak hangi kategoriye giriyorum acaba?Yurtdışında yaşasaydım muhtemelen azılı bir Erdoğan hayranı olurdum. Sonuçta Reis sayesinde Türkiye'de tatilin kralını yapıyor olurdum. Ayrıca sürekli şikayet edip, numaradan vatan hasreti de çekerdim.
Doğu'da bir yerde şeronun biri çocuğun birini bıçaklayıp başında beklerken oradaki polislerin hiç bir şey yapmayıp öylece seyrettiği görüntüleri resmi twitter hesabından bir hesabı alıntı yaparak görüntülerin dolaylı yoldan daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayan kurumu boşuna meşgul etmeyelim.
Hem ucuz tatil yapıp hem referandumda hayır verip hem de genel seçim ve cb seçiminde reyise oy vermemiş bir gurbetçi olarak hangi kategoriye giriyorum acaba?
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O dusuncede biri her sekilde gider ulkeden burada laf kalabaligi yapmaya gerek yok, git vizesiz gidilebilecek bi ulkeye saklan oralarda. Konu kapansın uzatmayınmeselenin para olmadığını defaatle vurguladık, ama değil 11 bin aylık 100 bin de verseler bu devlete hizmet etmek istemem artık.
hayatta birinci önceliğim türkiyeden gitmek ama hangi ülke olduğunun önemi yok
İnşaat mühendisliğinin Türkiye içi şartları 2005 sonrası hep kötü, 2005 öncesi durum da sayısal bir durum.Bir de bir ara özellikle 2009-2013 arası falan gençler arasında inşaat mühendisliği çok popülerdi. Televizyonda Ali Ağaoğlu my home, my office ne bileyim my maslak bilmemne reklamları dönüp duruyordu. Gençler de zannediyordu ki inşaat mühendisi olursam o zenginlikten bana da pay düşecek, hayatım kurtulacak. Halbuki senede on binlerce mühendis mezun eden bir ülkeyiz. İstihdam imkanları ne, kim nerede çalışacak düşünen yok. Bir şey piyasada çok olursa değeri azalır. Bugün bir duvar ustası olmak inşaat mühendisi olmaktan kat ve kat daha fazla kazandırıyor. Arkadaşım var makine mühendisi, Kocaeli/Gebze’de bir fabrikada çalışıyor. Bir tane mühendis ilanı açıyoruz 1 haftada 1500 kişi başvuruyor, buna karşılık forklift operatörü bulmak için 1 ay uğraştık dedi.
Bu ülkede mühendislik yazmak dertsiz başa dert almak gibi bir şey oldu.
Sevebilirsin mevzu sevmek değil, insanlar neden farklı arayışlar içerisine giriyor bunu sorgulamak önemli. Mevzu zaten vatan sevgisi değil burada, insanların kutuplaştırılması.Anlamiyorum, ulkemi seviyorum diyince neden boyle yazmayi uygun goruyorsunuz? Obur arkadas negatif yazinca kabul goruyor fikri. Benim fikrimede saygi göstermenizi temenni ediyorum. Seviyorum ulkemi. Yalniz olmadigimada inanmak istiyorum.
Evet, ulkemizin durumu suan zor. Lakin sevgi ve tutkumu köreltmeyecektir. Ne mutlu Türküm diyene diyorum.