Yaman Alsancak
Sarı Üye
- 15 Kasım 2013
- 417
- 109
- 293
Trump örneğini güzel vermişsin trump ahmak görünebilir ama sanıldığı gibi aptal bir insan değil. Suya götürüp susuz getirebilecek biri.ne yapalım yani, kıstasımız bu mu. trump gibi bi ahmakta milyarder
Ağlamak yerine bir şeyler başarmaya çalışabiliriz.
Bu konuda sadece bir örnek vereceğim umarım hepimize ilham olur.

DüğünBuketi.com - Düğün Firmalarından Fiyat Alın
Düğün salonları, kır düğünü salonları, düğün otelleri, gelinlik modelleri, düğün fotoğrafçıları, düğün hazırlıkları fiyatları ve fazlası burada!

Listify - Directory & Business Listing WordPress Theme
This won’t be the first time you look for a directory theme, but it will be the last time. Because with Listify you have more than you coul...

DüğünBuketi.com 10 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı
Evlenecek çiftlerin düğün firmalarından fiyat teklifleri alarak seçim yapmalarını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Düğünbuketi.com, yatırım aldığını duyurdu.

Şu yukarıdaki sisteme bakınca türkiyenin yarısından çoğu ben nasıl bir aptalım demesi gerekir. Ben diyorum bir tema satın al üzerinde ufak tefek değişiklikler yap insanları siteye çek hem para kazan hem yatırım al.
Bence dönüp çevremize bakmamız gerekir. Oralarda ne oluyor? Nasıl fırsatlar var?
Sana burada ne fırsatları kaçırdığımı anlatsam düşündüğüm şeylerin dünyanın öbür ucunda birilerinin düşünüp yapabildiğini söylesem oturup kadere isyan edersin. Ama hayat devam ediyor her geçen gün farklı bir fırsat çıkıyor.

Girişime Dair Her Şey Burada: İTÜ Çekirdek
Destek, yatırım, eğitim, mentorluk, sermaye, network; bir girişimcinin ihtiyacı olan her şey İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi'nde!

Tübitak bigg projelerini girip inceleyin. Bu ne lan buna nasıl destek verilir diyeceksiniz.
Bir örnek. Ülkede herkes scout transfer dönemlerinde fm profilleri analizler havada uçuyor. Futbolu seviyoruz değil mi?

SCOUTIUM - İTÜ Çekirdek
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at, laoreet mattis, massa.

Bak adamlar 2017'de gözlem yapıp para kazan diye sistem geliştirdiler. Öyle uçuk kaçık dünyalar üstü bir sistemde değil.

Girişime Dair Her Şey Burada: İTÜ Çekirdek
Destek, yatırım, eğitim, mentorluk, sermaye, network; bir girişimcinin ihtiyacı olan her şey İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi'nde!

İTÜ Çekirdek | USTAMDAN

Daha o kadar çok şey var ki insan buraya bu projeyle nasıl gelmiş yahu diyorsun. Geliyor işte sadece istek.
Türkiyede teknolojik girişimlerden para kazanmak için stark olup robot yapmaya gerek yok.
Sadece bir fikir ihtiyacımız olan tek şey bu.