Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Yapacağınız iş için Türkiye'de imkanlar kısıtlıdır veya yoktur falan ona bir şey diyemem ama bu şekilde olmayan gidişler büyük oranda hüsranla sonuçlanıyor. İyi düşünün bence sonra pişman olmayın, gideceğiniz yerde de matah bir hayatınız olmayacak yani, istisnalar kaideyi bozmaz tabi.

Avrupa (Almanya) > ABD

Turkiye'ye daha yakin olmasi, Turk yemeklerine ulasimin daha kolay olmasi, futbolun daha yaygin olusu gibi ozellikleri nedeniyle Almanya> ABD diyebilirim. Avrupa kulturu > Amerikan kulturu de diyebilirim. Saglik hizmetleri sanirim Avrupa'da daha ucuz. Sosyal esitlik bakimindan Avrupa daha ustundur.

Ama refah, alim gucu, ihtiyacin olsun olmasin diger herseyi bulabilmek gibi seyler bence ABD'de daha kolay. Dogal guzellikleri, ulasim imkanlari da artisi. Bir de arazinin bollugu dolayisyla komsunla ustuste altalta yasamak zorunda degilsin.

Hmm ilginc. Daha cok bekleyecek gibi duruyor. Yani tanimadigim icin soruyorum. Kendisini senin deyiminle kediler icin cazip kilan bir ozelligi mi var?

Efendim ben 28 yıllık ahir ömrümde kadınları henüz çözebilmiş değilim. Mutlaka karşı cins açısından cazip olan özellikleri vardır arkadaşın.

Efendim ben 28 yıllık ahir ömrümde kadınları henüz çözebilmiş değilim. Mutlaka karşı cins açısından cazip olan özellikleri vardır arkadaşın.

Çözemezsin. Çözmeye çalisirsan da kafayi yersin.

Screenshot_20191116-195342_Message+.jpg

En iyisi arkadaşlar Türkiye'de yaşayıp dolar kazanacak bir iş yapmak.
Bakın görün hayat ne güzel oluyor o zaman.
Dolar yükselsin diye dua ediyorsun ^^

Bu konuya 2 buçuk ay önce yazmıştım 27 eylülde tecil bozdurucam o zamana kadar tavsiyelere açığım diye. Karamsarlıktan ölüyordum o zamanlar şimdi 1 aydır yurtdışında çalışıyorum hayat çok garip

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun renktas, kariyerinde basarilar...

Hmm hep benzer üyelere musallat oluyorsun ama en çok da onları takip ediyorsun seni ele veriyor sen de bizdensin ;) Elyaf beyine yenik düştü...
Ben kimseden degilim ustad olmaya elyaf izin vermiyor, sorgulamamak bana gore degil ben sadece daha fazla sorgulamak icin hafizasini kullanmayip her seyi tekrar isleyen biriyim dusun yani :D

Geri
Üst Alt