- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Sen seviyor musun yani? Ayrıca sanrı dediğin benim yaşadıklarım sana mı inanak panpaayrıca Türkiye'de herkes suriyelilerden nefret etmiyor ama Almanya'da herkes suriyelilerden nefret ediyor... Ayrıca bir hıristiyan demokrat ya da CSU ne bileyim afd mensubu nefret edebilir mantıklı ama gurbetçilerin anlamadığı solcu liberallerin nasıl nefret ettiği
Sol bambaşka bir yere evrildi... Sol evrensel olarak emekçidir, faize karşıdır, mültecinin yanındadır, dinlerle barışıktır, ırkçılık yapmaz, ayrımcılık yapmaz, farklı görüşlere açıktır... Şu an solculuk biraz ırkçılık biraz yabancı karşıtlığı biraz neoliberalizm biraz küreselleşme biraz hayvan hakları ve biraz da nükleer karşıtlığı AB'de...
Yahu liberalizmle finansla uyumlu sol muolur allasenBize Ecevit gibi geçenlerde vefat eden Mümtaz Soysal gibi Hikmet Çetin gibi Murat Karayalçın gibi gerçek solcular gerek Kemal Kılıçdaroğlu iyiydi ama bozdu... Mustafa Sarıgül, Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce sadece liberal ve sosyal demokrat tandanslr sergiliyorlar... Durum içler acısı...
Benzer durum siyasal islamcılarda da var milliyetçilerde de... AB taraftarı Türk-İslam sentezi mi olur![]()
Sana karşı tavrımda kendimi sorguladım ve iletişim kurmaya karar verdim lakin ne kadar yanlış bir karar olduğunu daha ilk günden anladım! Uğur Güzel iken de Selami iken de nasılsan şimdi de aynısın. Sen benim vatanseverliliğimi sorgulayamazsın arkadaşım! Sen Türkiye’yi seviyor musun ki diye soramazsın. Seviyor da olabilir nefret ediyor da olabilirim bu kimseyi ilgilendiren bir şey değil.
Sonraki satırlarındaki nefret söylemini saymıyorum bile.
İyi forumlar!