- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.135
- 2.968
Yok aslinda kadinim ismim Selen OlsenSen dan degil miydin adin sikdursun degil mi
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok aslinda kadinim ismim Selen OlsenSen dan degil miydin adin sikdursun degil mi
ub.mesaji
Aynı kişiden bahsediyorsak bizde 2010 yılında emekli olan bir Ali GÜL tanıyorum. İsim benzerliği varsa tabii orasını bilemem.Thy'de calismadi diye biliyorum. Dur bir mesaj yazip sorayim.
O sen miydin forumun efsanesiYok aslinda kadinim ismim Selen Olsen
O sen miydin forumun efsanesi
ikinizi cok seviyorum <33333333333333333333333333333333333333333![]()
ub.mesaji
Kıcı’ya gelemem kaybolurum. O yüzden maalesef buluşamayacağız!Seni sorgulayan filan yok konunun senle alakası da yok zaten senin ülkeyi terk etme gibi bir durumunda yok ne oldu canın mı sıkkın? Teklifim geçerli karşılıklı yoksayalım bu kadar rahatsızsan????
Adresine ulaşabilirsen yıllar sonra değerli bir büyüğümüzü görmek isterim. Gerçi çok muhabbetimiz yoktu ama THY emektarlarındandır. Ve yaşayan bir havacılık efsanesidir.
Başlıkta müthiş bir münazara ruhu vardı lakin Tahir bunu bozmuş gibi gözüküyor.
Ahlak polisini ilgilendiren bir durum mu oldu yoksa?İsmail enver acil pm at
Ne diyon la Allahın Tahiri.Beğenirsen kardeş! Beğenmezsen söyle yönetime forumdan atsınlar beni!
Ne diyon la Allahın Tahiri.
Tekrar dost olduk sanırım keyfim yerine geldi, evet bilirim.Aynalı Tahir mi!
Akrep Nalan’ı bilir misin abi?
üstad danimarkaya falan gideceksn buluşun orda pahmiyleSelamün aleyküm Yusuf engelini kaldırdım![]()
Nasıl yani, insanları ölmeye mi teşvik ediyorsunuz Alpay Bey?Beyler bütün tartışmayı bitirecek ağır sanayi hamlesini yapıyorum.
Tek sıkıntı= Doğmuş olmak
Beyler bütün tartışmayı bitirecek ağır sanayi hamlesini yapıyorum.
Tek sıkıntı= Doğmuş olmak
Nasıl yani, insanları ölmeye mi teşvik ediyorsunuz Alpay Bey?