Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

madem bende yapayım öyle komıklı bi bulmaca
Hindistan'ın bir eyaletidir. Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyindedir.
bir Prenslik iken, 14 Nisan 1975'te yapılan bir referandum sonucunda, 16 Mayıs 1975 tarihinde 22. Eyalet olarak Hindistan'a bağlanmıştır. Nüfusu 2011 itibarıyla 607.000 ve başkenti Gangtok şehridir.
Ama bizimkisi gerçek bir muhabbetti...

Maalesef haklı! Kıcı diye bir yer var. Ama ahlaki çöküntünün yaşandığı yerlere beni davet ediyor. Bu yüzden gereğinin yapılmasını rica ederim!
Sizi tenha yerlere davet edıyor ve bunu forum uzerınden yapıyorsa gerekenı yaparız

ama sosyal hayatta herhangi bi eylemden sorumlu degılız ceza yetkımız yok

madem bende yapayım öyle komıklı bi bulmaca
Hindistan'ın bir eyaletidir. Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyindedir.
bir Prenslik iken, 14 Nisan 1975'te yapılan bir referandum sonucunda, 16 Mayıs 1975 tarihinde 22. Eyalet olarak Hindistan'a bağlanmıştır. Nüfusu 2011 itibarıyla 607.000 ve başkenti Gangtok şehridir.
24°31'37.4"N 84°52'56.7"E

Soğukoluk’tan mı bahsediyorsun! Gerçekten her geçen gün daha çok şaşırtıyorsun beni! Büyük utanç!
:) hakkaten beleni hiç geçmemişsin yavv soğukoluk tam terste kalıyor karşı cephede... Kıcıyı geçtiğinde belene varmadan olan yerleşkenin adı gedik yahu kuzey tarafı atik güney tarafı soğukoluk koordinat mı verelim illa

Denizci olun. Ülkeniz olmaz.Her yeri görür,gezersiniz,sıkılmaya başlamadan başka bir yere.O kıtadan bu kıtaya uçsuz bucaksız okyanusta gidersiniz. İyi de maaş alıyoruz. Aile hayatınız yoksa düşünün. :)

İş bulamayan ya da iş bulup bazı rezil şahsiyetler yüzünden hakkını hiç bir zaman alamayacak olan tabi ki göç etmeli.

Yolunuz açık olsun, çalışanların da işi gücü rast gelsin inşallah,rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Dostum, guzel insan. Profesorlugun hayirli olsun :)

Geri
Üst Alt