Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Aynı kişiden bahsediyorsak bizde 2010 yılında emekli olan bir Ali GÜL tanıyorum. İsim benzerliği varsa tabii orasını bilemem.

Evet, sadece isim benzerligi. Ayni senelerde emekli oldu o da tesaduf. Norwegian cruise lines'da calisti uzun zaman. Hatta benim tanidigimin seninkinden haberi var ama kisisel olarak tanismisligi yok. Seni de tanimiyor maalesef. Tabi gercek ismin mi onu da bilemiyorum. Neyse en azindan denedik. 🙂👍

Gurbetçilerin Türkiye'yi beğenmesine bitiyorum burayı dışarıdaki biri anlıyamaz kuzey kore gibi bir şeyiz.

Dışardan müthiş gözüküyor, tatile gelenler için her şey süper ama içerde öyle değil o işler.

Evet, sadece isim benzerligi. Ayni senelerde emekli oldu o da tesaduf. Norwegian cruise lines'da calisti uzun zaman. Hatta benim tanidigimin seninkinden haberi var ama kisisel olarak tanismisligi yok. Seni de tanimiyor maalesef. Tabi gercek ismin mi onu da bilemiyorum. Neyse en azindan denedik. 🙂👍
Gerçek ismimi kullanıyorum. Yeni geldiğim için tanımamış olabilir. Zaten fazla Türk yok. Buluruz birbirimizi :D

Belen İlçesinin kazaları üstat ara bak kendin gör gedik kıcının kuzeyinde kalır...
Recep Yıldırım

Baktın ve gördün di mi ;) uğur abin sana daha neler gösterecek

madem bende yapayım öyle komıklı bi bulmaca
Hindistan'ın bir eyaletidir. Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyindedir.
bir Prenslik iken, 14 Nisan 1975'te yapılan bir referandum sonucunda, 16 Mayıs 1975 tarihinde 22. Eyalet olarak Hindistan'a bağlanmıştır. Nüfusu 2011 itibarıyla 607.000 ve başkenti Gangtok şehridir.

Hindistan'ın bir eyaletidir. Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyindedir.
bir Prenslik iken, 14 Nisan 1975'te yapılan bir referandum sonucunda, 16 Mayıs 1975 tarihinde 22. Eyalet olarak Hindistan'a bağlanmıştır. Nüfusu 2011 itibarıyla 607.000 ve başkenti Gangtok şehridir.
Siqqim ;)

Buldum sikkim

Geri
Üst Alt