Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.743
- 21.753
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemen ülkeyi terket
Aynı kişiden bahsediyorsak bizde 2010 yılında emekli olan bir Ali GÜL tanıyorum. İsim benzerliği varsa tabii orasını bilemem.
Seni seviyorum mahir sürekli laf sokmasan anlaşırız da laf yiyince kızıyorsun etme bulma dünyası kıcı olmaz gedikte buluşuruz ne var yaniKıcı’ya gelemem kaybolurum. O yüzden maalesef buluşamayacağız!
Yok ya üstat christiansen midir kristiyana mıdır bir mezbele var başkentlerinde onların ıııı sadece tivoli meydan muhaberesinin enstantaneleri için gidebilirim o kadarüstad danimarkaya falan gideceksn buluşun orda pahmiyle
Seni seviyorum mahir sürekli laf sokmasan anlaşırız da laf yiyince kızıyorsun etme bulma dünyası kıcı olmaz gedikte buluşuruz ne var yani
Gerçek ismimi kullanıyorum. Yeni geldiğim için tanımamış olabilir. Zaten fazla Türk yok. Buluruz birbirimiziEvet, sadece isim benzerligi. Ayni senelerde emekli oldu o da tesaduf. Norwegian cruise lines'da calisti uzun zaman. Hatta benim tanidigimin seninkinden haberi var ama kisisel olarak tanismisligi yok. Seni de tanimiyor maalesef. Tabi gercek ismin mi onu da bilemiyorum. Neyse en azindan denedik.![]()
Kıcının üst tarafıGedik neresi?
Foruma gırer gırmez karsılastıgım ılk msjKıcının üst tarafı
Belen İlçesinin kazaları üstat ara bak kendin gör gedik kıcının kuzeyinde kalır...Foruma gırer gırmez karsılastıgım ılk msj
Belen İlçesinin kazaları üstat ara bak kendin gör gedik kıcının kuzeyinde kalır...
Uzaylılar tarafından kaçırıldım.
Az önce yazan beynime yerleştirilen mutanttı.
Baktın ve gördün di mi
Baktın ve gördün di miuğur abin sana daha neler gösterecek
Siqqimmadem bende yapayım öyle komıklı bi bulmaca
Hindistan'ın bir eyaletidir. Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyindedir.
bir Prenslik iken, 14 Nisan 1975'te yapılan bir referandum sonucunda, 16 Mayıs 1975 tarihinde 22. Eyalet olarak Hindistan'a bağlanmıştır. Nüfusu 2011 itibarıyla 607.000 ve başkenti Gangtok şehridir.
Buldum sikkimmadem bende yapayım öyle komıklı bi bulmaca
Hindistan'ın bir eyaletidir. Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyindedir.
bir Prenslik iken, 14 Nisan 1975'te yapılan bir referandum sonucunda, 16 Mayıs 1975 tarihinde 22. Eyalet olarak Hindistan'a bağlanmıştır. Nüfusu 2011 itibarıyla 607.000 ve başkenti Gangtok şehridir.
kufur ımasından shutBuldum sikkim