Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Seni sorgulayan filan yok konunun senle alakası da yok zaten senin ülkeyi terk etme gibi bir durumunda yok ne oldu canın mı sıkkın? Teklifim geçerli karşılıklı yoksayalım bu kadar rahatsızsan????
Kıcı’ya gelemem kaybolurum. O yüzden maalesef buluşamayacağız!

bu insanlık olayının göreceli olduğunu düşünüyorum. türkiyedeki insanımız son derece duygusal olduğu için tek ve en çok yardımsever millet olduğumuzu düşünüyorlar. tabi herkes değil ama bazı kesim böyle.

güney amerikalılar son derece misafir severdirler. size ikramların alasını yaparlar. yolda kalmazsın, aç açıkta kalmazsın.

iran, bu insanlar dünyanın en misafir sever milletlerinden birisi olabilir. size kapılarını açarlar. bu ülkede misafir olup da sokakta yatmanız imkansızdır. üstelik alkol yasak olduğu halde alkol aldığınını bilirkerse kendilerini riske atıp size bir şekilde içki bulup ikram ederler. harika bir millettir.

pakistan, bence bu ülkenin milleti dünyanın açık ara en misafir sever milleti. bunların misafire hürmeti o kadar kusursuz ki enayilik-misafirperverlik sınırının ortalarında. bu ayrımı iyi yapamazsanız bunlar da amma enayiymiş dersiniz. hele hele, muslümansanız dahası türkseniz bi hafta ya da 15 gün pakistana gidin cebinizden para bile çıkmaz. yabancı olduğunuzu görsünler hele de türkçe konuştuğunuzu görsünler bilhassa sokak satıcıları başınıza üşüşüp tıka basa karnınızı patlatana kadar doldurur.

şimdi bu böyleyken, bu ülkelerden bi kaç tane kan dondurucu örnekler atabilirim. hayvana kadınlara bireylere karşı işlenen suçlar.

gibi, yani onları yapan bunları da yapıyor. türkiye de misafir sever bir ülkedir. buna rağmen köpeklerin derisi canlı canlı yüzülüyor, köpeklerin bacakları canlı canlı kesiliyor. arabanın arkasına bağlanarak iple çekiliyor. karısını, çocuğunun önünde bıçaklayıp öldürüyor. karısını benzin döküp yakıyor falan.

yani ben türkiyedeki misafir severliğin eşsiz ve sadece türklere ait olduğunu düşünmüyorum, bu fikre de hiç katılmıyorum. bana göre dünyanın en soğuk milleti fransızlardır. ama gel gör ki fransada da aç kalmazsınız :)

Beyler bütün tartışmayı bitirecek ağır sanayi hamlesini yapıyorum.

Tek sıkıntı= Doğmuş olmak

Geri
Üst Alt