Madem zamanında benim olduğum gibi istekli bir arkadaşımız var, o halde hayat hikayemi yazayım..
1992 yılında Manisa'da dünyaya geldim. Tahsilimi Bilgisayar Programcılığı üzerine yaptım. 2012 Temmuz'da okuldan mezun oldum. İş, güç bulamadım tabiki. 2013 Şubat ayında nasıl olduğunu belirtmem bir şekilde Tiran'a geçtim. Aslen Üsküp göçmeni olduğumuz için kökenimiz Arnavutlara dayanıyor. Baya tanıdığımız var sıkıntılı sektörlerde. Orada belli bir süre kaldım. Sıkıntılı bir şekilde yaşadım diyebilirim. Akrabamızın lokantasında çalıştım. Pek göz önünde olmadan tabi. Ondan sonra bir şekilde uzun bir yolculuk sonunda Marseille'e geçtim. Yola çıktığımda Temmuz sonuydu, Marseille'e ayak bastığımda Ağustos sonuydu. Marseille'e gidene kadar 5-6 şehir ziyaret ettim maalesef. İlk zamanlar kendi mesleğimi icra edemedim elbette. Ufak tefek uygunsuz işlerim oldu. Ama sonra Özellikle 2015'den sonra üniversiteye falan gidip İşletme bölümünü bitirdim. Sonra hayatım yavaş yavaş yoluna girmeye başladı. HR sektöründe bir şirkete girdim. Bir şekilde anlaşmalı vatandaşlık ayarladık. Öyle ya da böyle son 2 yıldır, yılın 6 ayını Türkiye'de 6 ayını ise Marseille'de geçiriyorum. 1,5 ay önce de evlendim. Her şey yolunda gidiyor çok şükür. Ama ciddi anlamda süründüm. Uğraşmadan bir şey elde edemiyorsunuz dostlar.
Size tavsiyem, hayalinizin peşinde koşun. Çabalayın, uğraşın asla vazgeçmeyin. Bir şekilde yoluna giriyor ..