Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Boş dolu orasını bilmem sadece gördüğümü söylüyorum

En yakın arkadaşı Alman olan adamın,Almanları övme fırsatını görünce bunu değerlendirmesini garipsemiyorum

Oysa Zdf de bile Almanların kendilerini eleştiren belgesel,filmleri mevcut niye acaba ? Sana belki denk gelmemiştir Uğur renktaşımız da farklı düşünüyor.Sanki senin dediğin tek doğruymuş gibi davranmaktan vazgeçmelisin

Garipseme zaten.

Ben benim görüşüm tek doğrudur diye birşey demedim. Okuduğunu anlasaydın keşke herkes kendi yaşadıklarına göre düşünce olusturuyor bu yüzden bakış açıları sübjektif olabilir diye söylemiştim.

Neyse.

sent via GSC

Sen daha yakındantanıyorsun Demir bankacı olarak kariyerine devam edecek gibi ama neden Alpay'ı bu kadar gömdün ki sen kendisini benden çok seversin ve benimle Alpay arasında husumet var ama feraset sahibi olduğumu düşünüyorum geleceği parlak gıcık alsam da ;)

Peki üstat herkes kendi fikrini beyan ederken neden sadece benimkiler dogmatik olarak eleştiriliyor ki? bu da benim fikrim levhi mahfuzu okumadım ki belki Alpay dediğin gibi sokaklarda sürünecek ama tahmin başarılı bir kariyeri olacağı yönünde...
Demirle bankacılık ne alaka yav

Bazen görünenle işin aslı aynı değildir, sen genelde görüneni işin aslı sanıyorsun.

Alpayı en çok gömen insan benim bu da onun hayrına.

Keramettin İstanbula göre verdi muhtemelen o rakamı, İstanbul için gayet normal rakamlar ben de aynı rakam aralığını verirdim. Ankara ve İzmir için bir tık, anadolu içinse 2 tık aşağı çekerim.

Üstat o nedemek yahu şu greta cadısınınki mi :(
O da mı aspergermiş ? Bilmiyordum. Kötü bir şey değil yav asperger sendromlu bir sürü insan var Celal Şengör'de asperger mesela.. Benim bir arkadaş vardı onda da asperger vardı tarihçiydi, inanılmaz bir hafızası vardı hafıza falan diyince acaba dedim.

Hala öyle üstat millet sülale geçindiriyor o paraya anadoluda
Sülale geçindirirsin ama iş kurmak ve o işin dönüşünü almak kolay değil çünkü piyasada dönen paralar kısıtlandı artık.

İnsan geçindirmek ayrı, iş kurmak ayrı konular.

Anadoluda zaten bahsettiğim iş kanalları yok o maaşları alabilecek.

Araba, ev alıp 2 çocuğu 10 bin lirayla büyütemezsin günümüzde, çok zor.
Ben biraz kendi açımdan düşündüm sanırım abi. Büyüksehir bakimindan dedigin doğru olabilir. Harcamayı serbest tutarsan daha fazlasına bile ihtiyaç olabilir, biraz da kemer sıkmak gerek ev+araba için.

Ben biraz kendi açımdan düşündüm sanırım abi. Büyüksehir bakimindan dedigin doğru olabilir. Harcamayı serbest tutarsan daha fazlasına bile ihtiyaç olabilir, biraz da kemer sıkmak gerek ev+araba için.
Çocuk da çok masraflı artık anne çalışıyorsa.

@Melih Peker fikir verebilir bu konuda.

Geri
Üst Alt