- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.705
- 4.283
O vakit yazdıklarınıza dikkat edin gençler 
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarıdaki barış çubuğumu almadın mı yani sen şimdi ?!?!?!!
üstada biraz gıcık gibisin?yurt dışına çıkmadan önce yapılacaklar
1- ismail enverden izin alınacak
buna dikkat edelim renktaşlar
Ben sıcak hava sevmiyom. Ayrıca çok liberal bir ülke herşey dahil 420 flnNapcan lan orada, burada kıçın yeterince donmuyor mu.
Sabah işe giderken dona dona öldüm.
sent via GSC
Tamam ya sempatik bir tipin var türk kızlarının seveceği gibiyine kendini mağdur ilan etmişsin
Evet görüyorsunuz yakınlarını korumaya başladılar
Taner dipçikin başına bir şey gelirse malum şahıs sorumludur ssler alındı
@Tahir Mahir Koç Barışalım diyorlar,cevap bile vermiyorsun. Bence bir düşün derim.
üstadı severimüstada biraz gıcık gibisin?
yalnız sağlam küfürdü be.
Türk kızlarına laf atmayalımTamam ya sempatik bir tipin var türk kızlarının seveceği gibisadece ne bileyim daha kaba saba sanmıştım temiz yüzlü çıktın gel tekrar antant kalalım???
Düşmanım olarak kalmaya devam etmen daha iyi olacak gibi.Görmedim sen şimdi bunu yazınca gördüm. Aldım çubuğu elimde döndürüyorum! Trambolin istiyorum ben artık uzatma lütfen
Bir de uygulamayı kullanın diyorlar. 4 gün önceden takip ediyor uygulama forumuEtiket bildirimleri gelmiyor abi. Keramettin ve Emrah’ın administrator olduğu forum böyle olur ne yapalım
Düşmanım olarak kalmaya devam etmen daha iyi olacak gibi.
Turan usta mı@İsmail Enver
turan ustaya soralim varmi heis.
Tehdit yok direkt yoksayıyorum artık yola geldik üstat sayenizde... Allah rahatlık versinTehdit yok.
Tamam ya sempatik bir tipin var türk kızlarının seveceği gibisadece ne bileyim daha kaba saba sanmıştım temiz yüzlü çıktın gel tekrar antant kalalım???