Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
44 gün daha başlık kalsın öneriSabaha kadar konuşulsun agabey
Sonra başlık sahibi isterse temiz bi başlık acabiliriz
yoksa can esmerın askerligi nasıl bitecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
44 gün daha başlık kalsın öneriSabaha kadar konuşulsun agabey
Sonra başlık sahibi isterse temiz bi başlık acabiliriz
yoksa can esmerın askerligi nasıl bitecek
Recep dostum, ben arkadaşa tipim değilsin dememe rağmen ısrarını sürdürüyor. Benim alnım açık ama kendisinde bastırılmış bazı dürtüler olabilir.
ne diyelım saygı duyalım bunu karşı tarafı kırmadan söyleyelım
duygular onemlı
sen sımdı ne demek ıstıyon kardesımSorun sende değil ben de. Ben seni arkadaş olarak görüyorum gibi yani.
b2-c1Bunu araştırmam gerek, ayrıca Dil de önemli sadece uzmanlık yetmiyor.İngilizce'ye başla bir an önce, muhtemelen mühendislik bulunabilir.
ツBorno izle
Öneri
joy paket mı
sal ula peşimi alıyorsan al harbi satacağım. 60 binde.joy paket mı
15-20 türkiye için deyince saçma oluyor zira istanbul için 10 bin lira ile hayli hayli ev-araba taksidi ile bir ay rahat geçinilir üstat teşvikiye-maçkada bile o parayla kirada otunur bohem hayatı yaşanır
araba mı 60 binde 60 bin tl mı ıstıyon 16 bin hasar kaydı olan joy pakete 60 bin vermemsal ula peşimi alıyorsan al harbi satacağım. 60 binde.
Şişirilmiş amaaraba mı 60 binde 60 bin tl mı ıstıyon 16 bin hasar kaydı olan joy pakete 60 bin vermem
45 verırım
icon paket gülüm. joy paket uzak dursun.araba mı 60 binde 60 bin tl mı ıstıyon 16 bin hasar kaydı olan joy pakete 60 bin vermem
45 verırım
hasar sisirilmıs dıyorŞişirilmiş ama
Dur şimdi şişik olan arabanın fiyatı mı hasar mı?
55 bin istiyorum. 55'e aynı arabayı bulursan göster ben alayım yine. 60 civarı gidiyor genelde.Şişirilmiş ama
Dur şimdi şişik olan arabanın fiyatı mı hasar mı?
Okurum yaw sen çok dediğin için yazdım.hasar sisirilmıs dıyor
önden hasar aldıysa motor aksamı zarar gormus olabılır