- 20 Eylül 2009
- 17.754
- 15.907
- 2.613
Buraktan ziyade Adanalının amatörlüğü gibi geliyor, bilemiyorum. Çünkü otobüsten indirilince haydi geri dönüyoruz diyen kendisi değil mi?Yine bugun klavye başında vatanimizi savunmanın hakli gururunu yasamaktayiz. Umarim sosyal medyadan kufurumuzu kallavi bir sekilde etmisizdir.
Devlet erkânı olaya el attı mı? Eger yunanlilar doğru konuşuyorsa bizim camianin amatörlüğü de diyebiliriz (ki ne hikmetse bu olasilik ta bana sıcak geliyor. Burak baskan ve arkadaşları bana iyi bir his vermemekte)
Burak başkanimin kazandığı bir savas olacaktir umarim

Skyscanner adlı internet sitesine baktığımda, rutin olarak varışta hızlı (antijen) testi yaptırma zorunluluğundan bahsediyor. Ayrıca zaten kalkıştan önce pcr testi belgesi zorunluluğu mevcut. Bizimkilerin bilgi eksikliği olabileceğini veya bilgilendirildiği takdirde bile burnumuzun dikine gitme durumumuzun olabileceğini düşünüyorum. 2 gün önce yeni bir karar alındı dedi Terim, gerçekten sadece PCR testi sonuçları yeterliyse ve buna rağmen hala daha sıkıntı yarattılarsa;
A- Havaalanı yetkilileri bu anlaşmadan bihaber-ya da anlaşmanın yürürlülüğe girme durumu geç bir tarih olabilir,
B- Puştluk yaptılar, bizde puştluklarına karşı inat ettik.
C- Tamamiyle siyasi olarak bizi sokmadılar.
Bilemiyorum, cevabını en iyi verecek kişi yakın zamanda atinaya uçan biri olabilir.
Link: Yunanistan Koronavirüs (COVID-19) Uçuş ve Seyahat Kısıtlamaları | Skyscanner