Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

yoksa kuyt mİ:p bi sallama tahminde benden olsun:D

ya abdullah abi aciklamayacakmi bekliyoz

Robbeni yolluyo real hemen alalım.. (:D)

Bu senin görüşün. Saygı duyarım. Ama benim görüşümde bu yöndeydi. Lugano beğendiğim bir oyuncudur. Kişiliğine değil,bize sahada kazandırdıklarına bakarım. Neyse kilitlendi konu ve uzatmaya gerek yok.. Konumuz Fernando Torres..

ben de maalesef konuyu açtım lugano için. yemediğim küfür kalmadı. yazık

ne derlerse desinler ama 3 portakal heitinga, maduro ve babel gelirse harika olur

aynen 2000 yılındaki gibi bir olusumun icine giriyoruz o zaman kale dısında romenler

şimdi de kale dısında portakalllar :)

kalede Le Franco (Taffarel)

Heitinga (Popescu)

Maduro (Felipe dicem cok yönlü oldugu için)

Babel ( Hagi Kimse yanlış anlamasın asla giga ile kıyaslamıyorum babel'i)

ne derlerse desinler ama 3 portakal heitinga, maduro ve babel gelirse harika olur

aynen 2000 yılındaki gibi bir olusumun icine giriyoruz o zaman kale dısında romenler

şimdi de kale dısında portakalllar :)

kalede Le Franco (Taffarel)

Heitinga (Popescu)

Maduro (Felipe dicem cok yönlü oldugu için)

Babel ( Hagi Kimse yanlış anlamasın asla giga ile kıyaslamıyorum babel'i)

Felipe?

Facebook'ta Galatasaray sayfasindan ..

Ozan Koç Arkadaşlar ben iddiamı değil gerçekleşen transferleri birkez daha sayfamıza yazıyorum Volkan Sen alınmıştır ama ne zaman açıklarlar bilemiyorum.

26 Haziran'da Lucas Neil ve Leo Franco ile ortak bir imza töreni düzenlenecektir. Bu ayın 29 unda ise Liverpool'dan Ryan Babel açıklanacak ve taraftara açık imza töreni düzenlenecektir inanmayan varsa bu sayfanın resmini çeksinler ben bu tarihlerde bilgisayar çıktısı yapıp adreslerine yollayabilirim.

bence babel deyil medyada cikmayan oyuncu alacak ama trkspor bize bi oyun hazirliyor adamlar sadece beklentiye sokmak icin isim falan vermicekler gorceniz

Ozan Koç Arkadaşlar ben iddiamı değil gerçekleşen transferleri birkez daha sayfamıza yazıyorum Volkan Sen alınmıştır ama ne zaman açıklarlar bilemiyorum.

26 Haziran'da Lucas Neil ve Leo Franco ile ortak bir imza töreni düzenlenecektir. Bu ayın 29 unda ise Liverpool'dan Ryan Babel açıklanacak ve taraftara açık imza töreni düzenlenecektir inanmayan varsa bu sayfanın resmini çeksinler ben bu tarihlerde bilgisayar çıktısı yapıp adreslerine yollayabilirim.

:cool:

lucas neill nerde oyanayacak stoper mi hani sag bek ?

miss gibi futbolcuydu :)

hala unutamiyorum onu, Fatih hoca sagolasin, kosmiyor diye yolladi herifi...

Ceza sahamizda baslardi calim atmaya, bu calima gerek varmi, yokmu demeden atardi valla :)

Evet...

Adam istedigi gibi herkezi geciyodu,topda ayagina yapismis sanki,hic kaptirmiyo.

Ama Bugünkü futbolda malesef yeri yok!

miss gibi futbolcuydu :)

hala unutamiyorum onu, Fatih hoca sagolasin, kosmiyor diye yolladi herifi...

Ceza sahamizda baslardi calim atmaya, bu calima gerek varmi? demeden atardi valla :)

yahu ben filipescu dicektim felipe yazmısım eee malum yaslandık artık :P

ama felipede kaliteli adamdı fatih hoca sagolsun kendisi görüp begendiği ve transferini istediği adamı harcadı ona o zamanlar at gibi kosan futbolcu lazımdı

Geri
Üst Alt