Volkan Acat
Yeni Üye
- 18 Haziran 2009
- 51
- 0
- 1.276
Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...
Paulo Henrique & Elia
Paulo Henrique & Elia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu senin görüşün. Saygı duyarım. Ama benim görüşümde bu yöndeydi. Lugano beğendiğim bir oyuncudur. Kişiliğine değil,bize sahada kazandırdıklarına bakarım. Neyse kilitlendi konu ve uzatmaya gerek yok.. Konumuz Fernando Torres..
ne derlerse desinler ama 3 portakal heitinga, maduro ve babel gelirse harika olur
aynen 2000 yılındaki gibi bir olusumun icine giriyoruz o zaman kale dısında romenler
şimdi de kale dısında portakalllar![]()
kalede Le Franco (Taffarel)
Heitinga (Popescu)
Maduro (Felipe dicem cok yönlü oldugu için)
Babel ( Hagi Kimse yanlış anlamasın asla giga ile kıyaslamıyorum babel'i)
Felipe?
Abdullah Abiii ,Abdullah Abiiii bir ipucu ver bariiiii![]()
Robbeni yolluyo real hemen alalım..D)
Sene 2000 ve Felipe?
Facebook'ta Galatasaray sayfasindan ..
Ozan Koç Arkadaşlar ben iddiamı değil gerçekleşen transferleri birkez daha sayfamıza yazıyorum Volkan Sen alınmıştır ama ne zaman açıklarlar bilemiyorum.
26 Haziran'da Lucas Neil ve Leo Franco ile ortak bir imza töreni düzenlenecektir. Bu ayın 29 unda ise Liverpool'dan Ryan Babel açıklanacak ve taraftara açık imza töreni düzenlenecektir inanmayan varsa bu sayfanın resmini çeksinler ben bu tarihlerde bilgisayar çıktısı yapıp adreslerine yollayabilirim.
Facebook'ta Galatasaray sayfasindan ..
Ozan Koç Arkadaşlar ben iddiamı değil gerçekleşen transferleri birkez daha sayfamıza yazıyorum Volkan Sen alınmıştır ama ne zaman açıklarlar bilemiyorum.
26 Haziran'da Lucas Neil ve Leo Franco ile ortak bir imza töreni düzenlenecektir. Bu ayın 29 unda ise Liverpool'dan Ryan Babel açıklanacak ve taraftara açık imza töreni düzenlenecektir inanmayan varsa bu sayfanın resmini çeksinler ben bu tarihlerde bilgisayar çıktısı yapıp adreslerine yollayabilirim.
Sene 2000 ve Felipe?
lucas neill nerde oyanayacak stoper mi hani sag bek ?
miss gibi futbolcuydu
hala unutamiyorum onu, Fatih hoca sagolasin, kosmiyor diye yolladi herifi...
Ceza sahamizda baslardi calim atmaya, bu calima gerek varmi, yokmu demeden atardi valla![]()
miss gibi futbolcuydu
hala unutamiyorum onu, Fatih hoca sagolasin, kosmiyor diye yolladi herifi...
Ceza sahamizda baslardi calim atmaya, bu calima gerek varmi? demeden atardi valla![]()