Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Tam tahmin ettiğim isimler Türkspor'dan bu sefer doğru olabilir.

Cevap: FLAŞ 2.30 bombası acıklandı 2 dünya yıldızı

Hayir. West Ham istemiyor.

ama burda öyle demiyor

2007 ylında Londra ekibi WEst HAm United'a transfer olan Lucas Neil, bir sezonun ardından takım kaptanlığına getirildi. Neil'in Sezon sonu sözleşmesi bitti ve serbest kaldı. Kulübünün sözleşme uzatma önerisinide 2009'un ilk günlerinde geri çevirmişti. Lucas Neil aynı zamanda Avusturalya milli takımının da kaptanlığını yapıyor.

ama burda öyle demiyor

2007 ylında Londra ekibi WEst HAm United'a transfer olan Lucas Neil, bir sezonun ardından takım kaptanlığına getirildi. Neil'in Sezon sonu sözleşmesi bitti ve serbest kaldı. Kulübünün sözleşme uzatma önerisinide 2009'un ilk günlerinde geri çevirmişti. Lucas Neil aynı zamanda Avusturalya milli takımının da kaptanlığını yapıyor.

Valla, arkadasa sordum (WHU taraftari). O oyle dedi. Hatta, WHU taraftari Neill'i istemiyormus.

bu sayfaya sinir olmaya basladim bu ne bicim habercilik bide tuttursalar

Neil West Ham'ın en karizma ve mücadeleci oyuncularından. Sadece West Ham değil genel olarak sevilen bir futbolcu adada.

Kale almak değil de Cisse türkcell süper ligi alır bir kenara bırakır..O kadar net söylüyorum..Adamın iki kere ayağı kırılmış. Dönmüş top oynamış..Bir de istatistiklerine bakın..Baros ki ömründe 20 golü görmemişti bizde gol kralı oldu..Bu adam her gittiği takımda en az 2 maçta 1 gol atmış. Düşünün türkiye de biz bu adama neler attırırız:):) Forza Cisse...

Kale almak değil de Cisse türkcell süper ligi alır bir kenara bırakır..O kadar net söylüyorum..Adamın iki kere ayağı kırılmış. Dönmüş top oynamış..Bir de istatistiklerine bakın..Baros ki ömründe 20 golü görmemişti bizde gol kralı oldu..Bu adam her gittiği takımda en az 2 maçta 1 gol atmış. Düşünün türkiye de biz bu adama neler attırırız:):) Forza Cisse...

yahu anlamıyorum ben bu milleti gecen sene milan baros'mu djibril cisse'mi deseydiler kimi secerdiniz ?

Cisse´ye bende hayir demem...

Ama ben striker aradigimizi düsünmüyorum..

Bende daha cok orta saha / forvet karisimi bir kanat oyuncusunun gelecegini düsünüyordum hep..Ama Rijkaard istiyorsa neden olmasin:D

Cisse´yi Galatasaray formasiyla bir düsünün

ben barosu kimseye değişmem

Yaa iyide Senderosu da soylediler hani nerde?????? :rolleyes:

tam alacaktık kiii

gökhan zan devreye girdi

şarapsızım abi hem bonservisin yok hem de onun yaptıgının 2 mislini ben yapmazsam seneye kendi cebimden karşılayıp transfer etcem dedi

bizde vazgectik

Gecen sene öyle demiyorduk ama..Cogumuz karsiydik istatistiklerden dolayi..

Gecen sene sorsalardi hepimiz Cisse derdik...

Baros kendini fazlasiyla gösterdi de bu duruma geldi..

Ama gecen sene kesinlikle herkes %95 Cisse derdi

Valla ben Djibril Cisseyi acayip seviyorum, hem oyun tarzı hemde sahalarda az rastlanır imajıyla, gelmesini isterim fakat adam tam bahtsız bedevi yine iyi döndü iki bacağı kırılmasına rağmen ve şuan eskisi gibi oynuyor ama ben ileride bize ekonomik anlamda iyi getiri sağlayacak daha genç, işlenmemiş elmas niteliğinde topçuların gelmesinden yanayım.Olmuş yıldız alma politikası yerine yıldız potansiyeline sahip oyuncuları alıp bizde parlamasını sağlama politikası izlemeliyiz bide haberde cisse için 12 milyon euro falan deniyor, acırım valla bu civarı para verilirse ki ben yönetimin bukadar para verebileceğini(vereceğini) sanmıyorum. Son olarak kaynak sonuçta Turkspor o yüzden fazla gaza gelmeye gerek yok.Bu sene adamlar resmen boşları oynuyorlar heralde istihbarat diye bu sene mail atan kullanıcıları falan kullanıyorlar. Geçen sene yine bişeyler vardı bu sene tam fiyasko onlar adına.

cisse tarzı bir adam almazlar inşallah ama gelirsede yapıcak birşey yok...türkspor baya canımı sıkmaya başladı birdaha hiç girmiycem o siteye...

o diilde bu halil,hamit transferi patlamasa

istanbul diyo otel diyo fena oldum :D

Geri
Üst Alt