Twitter'da Engellediğiniz Popüler İsimler

Kiraz fiyatlarına el atmış ama sanırım biraz karıştırmış, toptancıda 80 TL. olan kiraz manavda 60 TL. falamış.

O saçma twiti ben de gördüm. Tüm hal fiyatlarına baktım öyle bir fiyat görmedim. Migros Carrefour fiyatlarına da baktım yok. Hangi evrende yaşıyor bilmiyorum.

Yapacaklardır her halde, şimdi herkes bu sene için kenetlenme falan diyor bende bekliyorum, önce transfer tarafı yönetim. Sonra ilk 8-10 resmi maç teknik ekip o zamana kadar gidişat belli olacak. Ondan sonra da bekleme süreci geçip konuşmaya başlayacağım.

Şu kapanma dönemi insana tuhaf şeyler yaptırıyor. Sıkıntıdan Twitter'da engellediğim isimlere baktım. Bir sürü popüler ismi engellediğimi gördüm.

Ayça Şen, Metin Cihan, Erol Bilecik, Lube Ayar, Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Yıldız Tilbe.

Sizin var mı engellediğiniz popüler isimler ya da hesaplar?

Bu süreçte Yılmaz Özdil, Hakan Hepcan'ı da eklemişim.

Şu kapanma dönemi insana tuhaf şeyler yaptırıyor. Sıkıntıdan Twitter'da engellediğim isimlere baktım. Bir sürü popüler ismi engellediğimi gördüm.

Ayça Şen, Metin Cihan, Erol Bilecik, Lube Ayar, Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Yıldız Tilbe.

Sizin var mı engellediğiniz popüler isimler ya da hesaplar?
Ayça Başkan'ın engelini kaldırdın mı abi merak ettim

Nedensizce Uğur Dündar bi ara herkesi engelliyodu beni de engellemiş.Yeni hesapta ilk işim onu engellemek oldu :D Bi de bi ara Galatasaraylı diye bilinen Uğur diye bi gazeteciyle 2018 yılında tartışmıştım beni engellemişti.Onu da yeni hesaptan ben engelledim :D

Bir kere kocasıyla çok ağır küfür ederek konuşmuştu. Aşırı itici gelmiş menapoza girmiş doksanlar ünlüsü gibi geldi bana. O yüzden. Çok anlamsız o ara esti engelledim :asd:
Radyoda da öyle. Tony fazla sakin. Kaç kez yayından kovdu adamı :D

Kişinin umurunda olmasına yönelik bir hareket değil ki. . . O gereksiz aptal yorumlarını görmemek için engelleniyor. Ben Erdoğan, Tayyip, Recep kelimelerini bile engelledim.
Espri yapıyorum üstat.

Ben de baya bir insanı engelledim. Daha doğrusu sessize aldım.

Geri
Üst Alt