uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

bugun bir aciklama yapacak mevzuyla ilgili. ironi kelimesini gecirmesine izin vereceklerini sanmiyorum yoksa bu sefer hakikaten iceri alinacak:) onun yerine sinirle vs gibi bir orta yolla savcilik ifadeyi oyle yazdirdi anlamina dusecek bir temasi olacak bence bakalim.

üstüne çok konuşmaya gerek yok - gündemde tutmaya da gerek yok.

Bir kişi - hele böyle bir şahıs - ne Galatasray'ı tanımlar, ne de Galatasaray taraftarını temsil eder.

dağılırsa da dağılsın uA oluşumu umrumda olmaz. Pankart boyayıp meşale tutacak insanlar mutlaka bulunur. Bir görelim karaborsa biletleri onları bunları ne kadar etkiler - öyle bir durumda yönetimde de onlarla ilgilnen diyalog kuran yöneticilerde kulüp içinde araştırılmalıdır.

düşüncem ve tavrım budur.

HPhgX-cXsAAIL5G

İyi bari özrü dilemiş. Yalnız eksik kalmış bir de Ua ile ilişkimi kesiyorum demeliydi. Kendisi artık yok hükmünde olmalı.

Ya şunu susturun konuşmasın...

Dışarı çıkınca böyle R yapmak kolay... Bir söz söyleyeceksen arkasında duracağın sözü edeceksin.

Yoksa işte böyle sorguda adamın ideolojisini kaydırırlar.

Bu doğru ise nasıl olur da böyle bir herifin Galatasaray'ın en büyük taraftar örgütünün lideri olmasına müsaade edilir? Kimse bir şey yapmıyorsa kulüp müdahale etmeliymiş derim. Böyle şaibeli tiplerin tribün amigoluğuna neden ses çıkarılmadı?
Vasifsiz bir adam tribun lideri oluyor. Zaten bu tribunculerin cogu issiz ve vasifsiz kisiler sanirim.

Yav. Bu adam niye bukadar gundem oluyor. Kim bu sanki, tribun lideriymis peh

Maymun edip oynatacaksin bu ve bunun gibileri.

Tribüncüler biraz delikanlı ise bunu stada almazlar ama bakıyorum destekliyorlar

gsyi bıraktık

Recep ile aynı düşüncede olsamda Recebe katılmıyorum.

Şu gereksizin konusunu kitleyin gitsin ya, çar çakalı gereğinden fazla tartıştınız, Galatasaray'la herhangi bir bağı yok.

Geri
Üst Alt