Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.231
- 10.665
- 2.223
ua kapatılsın ya da yönetici kadrosu değişsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yıllarda istanbul içi semtçilik ve semt kavgalarından ötürü farklı tribünlere takılmaların olduğu zamanlardı. Özellikle bjkliler bizim, bizim tribüncülerinde semtçilikten ötürü bjk tribünlerine takıldığı olurmuş.. 90lı yıllardan sonra bu tür olaylar bitti tabi..
Hic kivirmasin, yok terrösüz ülke cart curt, bir kere sayin dediyse imralida yatan O.C ozaman bu is bitmistir, ben UA yerinde olsam direkt bu adami gönderirdim. Birde para meslesine gelince bu adamin eti ne budu ne de evinde 60+ milyon bulunduruyor? Bunun kaynagi neymis ve neden evinde sakliyormus? Alpaslan Dikmen den sonra UA hedefinden sasmistir.
azınlık bir grup cuntacıyı postalayacağız şirin kalkışma yaptıTek tek oluşumlar parçalanıyor.
Temsilcilikler münferit hareket etmeye başlamış.
Alpaslan abide tayfa ve reisini her zaman savunurdu. Hatta o yıllarda da zaman zaman toplumsal siyasal olaylar yaşandığında tribünlerimizin sessiz kalmasını bizler eleştirirken, alpaslan abi hep savunurdu. Özellikle mailing listlerde çok sert tartışmalar dönerdi. ua liderinin siyasi görüşünü inkar etmezdi, ama ua içinde sağcısı, solcusu, tarikatçısı, ateisti her kesim insanın gs menfaatleri için bir arada olduğunu ve asla siyasetin trbünlerimize sokulmdığını söylerdi.
Sonraki yıllarda özellikle dikkat ettimde, gezi parkı, seçim zamanları, Türk -Kürt muhabbetleri olsun genelde uzak durulmaya çalışıldı siyasetten.
Ancak Alpaslan abi tanıdığım kadarıylada çok sıkı bir milliyetçiydi, hayatta olsaydı bu son olay karşısında nasıl bir tepki verirdi, bilemedim !
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TamamO yıllarda istanbul içi semtçilik ve semt kavgalarından ötürü farklı tribünlere takılmaların olduğu zamanlardı. Özellikle bjkliler bizim, bizim tribüncülerinde semtçilikten ötürü bjk tribünlerine takıldığı olurmuş.. 90lı yıllardan sonra bu tür olaylar bitti tabi..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi