uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Ülkede hicbir kurum gönül rahatligiyla desteklenmeyecek durumda.Midemi bulandiriyorlar üstüne klüpten soğuyorum.Gs yönetim ve liselilerden herhangi bir ugraş ve klüpten uzaklaştirma yapacaklarina inanmiyorum.Duruşu olmayan bir klüp üyeleri ve yöneticileri var.

Hiç takip etmedim. Eskiden kale arkasında maç izlerken bunların uyduruk besteleri için ayağa kaldırılıp maç izlemekten alı konulurdum. Ayakta izleyip davul mavul çalınca kendilerini green street holigans zannediyorlar 😄 şöyle A.y. gibi başkan olsa da stada almasa bunları.
Sırf bunların temizlenmesi için Aziz başkan gibi bir başkan tipine razıyım.

Sırf tweet attı diye alındığını düşünüp halk kahramanı muamelesi çekenler doluydu. Sonra da ironiciler. Bu da mı ironi ?

Adam ciddi ciddi Gladyo savcısına laf etmesine, evinde kayıtsız paralar silahlar bulunmasına rağmen Öcalan'a özgürlük deyip çerçeve yasadan yararlanıp bildiğin dışarı çıktı cezaevinde değil

Ülke iyice muz cumhuriyetine döndü

IMG_0610.webp

2013 yılında dahil olduğum uA ailesinden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Dostlarımızla Galatasaray mücadelesine devam edeceğiz. Bu saatten sonra münferit bir şekilde olmamız gereken yerde olacağız.

Yok yok adamı twit attı diye aldılar.

Hem taraftarlarımızın arasında hem de ülkede artık o kitle malesef sayısal olarak çok yoğunlar, kendini kurtarmak için yapmış olabilir. artık karşıda durmanın
ve aksini savunanı hain ilan edileceği dönemece giriyoruz şaka gibi ama bu gerçekleşiyor.

Geri
Üst Alt