uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Galatasarayın tribün grubuna ihtiyacı var ama çağdaş ve kaliteli adamlar tarafından yönetilen bir ua'ya ihtiyacı var.
çağdaş ve kaliteli tribün diye bi şey yok, kafanızda iki tane ezber var hayattaki her şeyi ona göre yorumluyorsunuz, maçta 3 saat bağırıp sövmenin neresi çağdaş ve kaliteli?

bu kafayla kurulan grup anca twitter'da falan etkili olur

1786709264978.webp

Usta gel hele bakayım buraya. Özür borçlusun foruma. Herkese gerizekalı dedin.

Gençlerde düşünme ve sebep sonuç ilişkisi kurma yeteneği yok muymuş usta. Sen de var mı şimdi?
forumdan kimseye gerizekalı demedim renktaş koyun dedm başka bir mesajımda bu sebeple kicklediler zannediyorum ki

Gelişmeleri ve sebeplerini anlamaktan aciz insanlar arkamdan konuşmaya devam etmiş

Apocu şerefsizler bu kulübün adını dahi ağzına alamaz.

çağdaş ve kaliteli tribün diye bi şey yok, kafanızda iki tane ezber var hayattaki her şeyi ona göre yorumluyorsunuz, maçta 3 saat bağırıp sövmenin neresi çağdaş ve kaliteli?

bu kafayla kurulan grup anca twitter'da falan etkili olur
Sen önce üslubunu bi düzelt. Kafamızda 2 tane ezber olduğunu nerden çıkardın. Tribün grubu olmadan tribünde organize olmak, dünyada örnek gösterilen tribün desteğini sağlamak mümkün değil

Sen önce üslubunu bi düzelt. Kafamızda 2 tane ezber olduğunu nerden çıkardın. Tribün grubu olmadan tribünde organize olmak, dünyada örnek gösterilen tribün desteğini sağlamak mümkün değil
o gruplar düşündüğünüz gibi oluşmuyor, sizlik ya da benlik bi durum yok

ua dağılırsa aynı güçte bi organizasyonun oluşması yıllar sürer, o da belki

benim bir tek dilegim var
GS macini izlemek icin harcanan paralar
GS kulubunun kasasina girsin

tum bu surecin sonucu bu olur umarim
ama sanmiyorum maalesef

yoksa bu herif bitti orasi belli

Kendisine en güzel cevap verilmiş. Umarım hala ısrar etmez ve istifasını eder, tribünden gider.

Geri
Üst Alt