Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.304
- 48.821
- 4.843
sçrken erekte oluyorum yapamıyorum diyen bir arkadaş vardı o burda mı?uçakta montla sıçın fobi falan kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sçrken erekte oluyorum yapamıyorum diyen bir arkadaş vardı o burda mı?uçakta montla sıçın fobi falan kalmaz.
Tovbe estagfirullah
Karikatür paylasamamak cok uzucuuçakta montla sıçın fobi falan kalmaz.
Tovbe estagfirullah
Allah kalk derse kalkar in derse iner
Yorulana kadar sag elle sonra degistiriyorumSen hatıratını hangi elle yazıyorsun?
Bir kere Sabiha'dan Bodrum Milas'a uçmuştum. Havada iken aklın yarısı gitti anasını satayım dakikaları saymıştım. Koskoca mühendis tuvalete gidebilmek için bir kemeri çözememiştim. Hostes yardımcı olmuştuEn fazla 50 dakikalık bir uçuş.
Millet 16 saat falan uçuyor anasını satayım. Tam kafayı sıyırmalık.
Konuya bak mizak cenneti.
Abi sen delisin yaaaBoeing'ten uzak durun. 777'ler harici hiç bir Boeing'e binmeyin.![]()
Boeing güzel uçak yapıyorBoeing'ten uzak durun. 777'ler harici hiç bir Boeing'e binmeyin.![]()
Zaten o ihtimal milyonda bilmem kaç olduğu için en güvenilir, kafana talih kuşu konması bile daha yüksek ihtimalDüştüğünde yüzde 99.9 ölüm garanti ama soran olursa dünyanın en güvenli ulaşım aracı. Otobüsten devam ben...