uçak fobisi

Bende de çok vardı uçak korkusu , Türkiye'den evlendigim için sık sık Türkiye'ye ucuttum kısa sürelerde kız isteme, söz, nişan , düğün.
Sık sık gidince bendeki korku gitti, yani uçak fobisi olanlara tavsiyem korkunuzun üstüne gidin yeniyorsunuz.

Korkunun ecele faydası olmadığını düşünürseniz korkular anlamsızlaşır..,

En sıkıntılı tarafida tirbulans olayı.Bir için tuhaf oluyor.1.5 ay önce SZ den gelirken yaşadım Allah'tan uzun sürmedi anons sonrası hafifledi.Kisa ucuslarla baslayabilirsin fobini bertaraf etme adına.Mesle 2-2.5 saatlik uçuşlar iyi gelir.

Sanırım 5 aylık olduğumdan beri uçtuğum için hiç yaşamadığım bir korku veya fobi.

Mesela en yakın arkadaşımlarımdan biri ilk uçuşunu 28 yaşında gerçekleştirdi. Adam uçmadan önce yarım şişe viski çakıyor korkudan.

Benim için en zevkli şey kalkış ve iniş iken onun için en sorunlu anlar bu ikisi.

Uçak kazası raporlarını izleyip ölenlerin diş analizi ile tespit edildiğini duyunca binmekten vazgeçtim. Onca tonun içinde hem yanıyorsun hem parçalanıyorsun. Araba ile giderim

Son yıllardaki transfer dönemleri yüzünden italyaya giden uçak fobim oluştu

Uçak korkusunun kesin çözümü 2 duble viski..

Viskiden önce en ufak sarsıntıda yanımdakinin kolunu sıkmaktan morartan ben, viski atmaya başladıktan sonra uçak keşke türbülansa girse diye bekliyordum..

Geri
Üst Alt