UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 1 - 0 Tobol | 23 Temmuz

Korneri arda kullandi serveti kafayi cakti

Ayrica ardanin calimlari turbulente kapak olsun

Valla siz sevinin ben sevinmiyorum.Ne skor istediğim gibi nede oynanan futbol.Beğendiyseniz ve mutlu olduysanız siz bilirsiniz ama Fener böyle bir rakibi bu oyunla yense herhalde ben mutlu olurdum iyi değiller diye.İnşallah iyi transfer yapılırsa iyi takım oluruz ama şimdi iyi takım değiliz.

2 golde duran topdan, oynadigimiz oyun hic tatmin etmedi beni,takim sisteme alisinca daha farkli olur insAllah...

iyi oldu iyi, en azından 1-0 olsaydı fark olmazdı ama 2-0 oldu farklı kazanmış olduk, herkesin isteği oldu...

hem takımda eskiye göre epey bi gelişme var...

2-0 mı oldu ?

ya şu ntvspordaki adam cümle kurma özürlüsü röportaj izleyecem diye açtım sinir oldum

Arda 10 numaraydi! Serdar da cikana kadar Arda'yla birlikte en göze batan 2 isimden biriydi, umarim ciddi bir seyi yoktur. Ayrica bu Linderoth'un hazir olmayan haliyse hazir halini düsünemiyorum, Ugur da dönsün de su Sabri'den sonsuza dek kurtulalim insallah!

edit: Arda cizgi oyuncusudur diyenlere kapak olsun!

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2 - 0 Tobol | 23 Temmuz

Maçtan erken çıktım geldim arkadaşlar, ilk yarı sonunda.

Mesajları okuyamadım maç kaç kaç?

İşteTürk futbolu bu sığ düşünce yüzünden kaybediyor.Şampiyon değilse başarısızdır...Skibbe beğenmesek de iyi sistem oturtmaya çalışıyordu.5 yiyince kovduk,Bülent Korkmaz enkaz devraldı şampiyon olamadı diye kovuldu.

Elimizde Rijkaard gibi imkan varken kullanmamak için bu uğraş niye...

Terbiyeli ol.Kimsenin düşüncesine ''Sığ'' diyemezsin.Galatasaray için ikincilik başarısızlıktır.Bunu sadece ben değil Başkanın bile söylüyor ve de öyledir.Şampiyon yapamayan teknik direktör başarısız teknik direktördür.

ne oynadik bugun?

4-3-3 mi?

renktaşlar serdarın durumu belimi birde acaba?

İki gol de duran toptan. Uyum sürecini çabuk atlatırız ve Keita inanılmaz fark yaratır umarım..

Antu suan çok üzgün rakibinizin İsrail takımı olmasından.Tutulcak takım yok diyolar..:o

Serdar'ın gözüne darbe geldiği için açamıyormuş.Yani fazla bir sorun yok herhalde ;).

Valla siz sevinin ben sevinmiyorum.Ne skor istediğim gibi nede oynanan futbol.Beğendiyseniz ve mutlu olduysanız siz bilirsiniz ama Fener böyle bir rakibi bu oyunla yense herhalde ben mutlu olurdum iyi değiller diye.İnşallah iyi transfer yapılırsa iyi takım oluruz ama şimdi iyi takım değiliz.

yıldızlar toplulugu real 1-0 yendi ronaldo iyi oynayamadı vs vs şimdi senin yaptıgın parayı ver ıyı top oynasınlar mantıgı bu mantıga cevap vermekte pek akılcı olmaz tamam dedigin gibi takım kötü ;)

Terbiyeli ol.Kimsenin düşüncesine ''Sığ'' diyemezsin.Galatasaray için ikincilik başarısızlıktır.Bunu sadece ben değil Başkanın bile söylüyor ve de öyledir.Şampiyon yapamayan teknik direktör başarısız teknik direktördür.

başarısız taraftarıda tarif edebilirmisin ?

Bugün beni en cok sevindiren olay barisin artik banko oyuncu olmayisi :)

oynadığımız oyunu kendimize hiç yakıştıramadım.hele servet-orkun tartışması iyi olmadı.rejkaard inşallah düzeltir bunları

Geri
Üst Alt