UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Hakan yok,İnşallah Rijkaard Alparslan yerine Volkan'ı seçmez,hatta ikinci yari bile almaz !

Çok büyük bir hata olur ilk dakkada.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Hakan yok,İnşallah Rijkaard Alparslan yerine Volkan'ı seçmez,hatta ikinci yari bile almaz !

Çok büyük bir hata olur ilk dakkada.

Bu tercihleri Rijkaard 'a bırakmak, ona güvenmek ve desteklemek gerekli.

Rijkaard bu işi bizden iyi bildiği için, Volkan 'ı ilk 11 'e koysa bile bize birşey demek düşmez.

Sadece destek olalım, yeterli.

Başarılar aslanlarımıza. İnşallah farklı yeneceğiz.

Bu tercihleri Rijkaard 'a bırakmak, ona güvenmek ve desteklemek gerekli.

Rijkaard bu işi bizden iyi bildiği için, Volkan 'ı ilk 11 'e koysa bile bize birşey demek düşmez.

Sadece destek olalım, yeterli.

Destek oluruz da ,Böyle bir hatayı yapacak kadar kör olmadığını düşünüyorum.Ben Volkan'ı mahalle takımında bile oynatmam.

+4 gol bekliyorum hazırlık maçlarına benzemeyecek bence

Erken gol bulmamız önemli.Rakibin oyun tarzını bilmiyorum ancak kapalı oyunu tercih ediceklerini düşünüyorum.Eğer ilk yarıyı gol atamadan kaparsak zorlanabiliriz ikinci yarı. Ancak ne olursa olsun Rijkaard'a ve takıma güvenim sonsuz.Başarılar Aslanlar!!!

Turuncu formalari giyinseler bari.

Haydiiiiii Cimboooom! :)

GSCimbom FM beni iyice gaza getirdi :D

GSC Fm'de Çıldırın çalıyor coştum ulan :D

Haydiii Bastır Galatasaray en büyüksün Galatasaray yönetim, futbolcu, taraftar şampıyosun Galatasaray.. 10 Numara:ka05:

GScimbomFM süper.. :)

Süper ya! NTV veriyor maci!!! Rahat rahat tv'den izliyebilecigiz maci! Yok D-smart falan! Oh be :)

Rövanşa İspanyol hakem

Galatasarayımızın Ali Sami Yen Stadı'nda FC Tobol 'la yapacağı İkinci Ön Eleme Turu rövanş maçını yönetecek hakemler açıklandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasarayımızın Ali Sami Yen Stadı'nda FC Tobol'la yapacağı İkinci Ön Eleme Turu rövanş maçını yönetecek hakemler açıklandı.

Saat 21:00'de başlayacak karşılaşmayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Rubinos Perez yönetecek. Perez'in yardımcılıklarını Juan Carlos Yuste Jiménez ve Marcos Alvarez Moreno yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Antonio Mateu Lahoz olacak.

Kaynak: DHA

Beğendiğinize sevindim.:)Akşam evi sarı kırmızı yaparım.:D

"Bazen" tüylerimi diken diken yapiyor her duydugumda :)

Başarılı bir maç geçireceğimizi düşünüyorum ;);).

Golü erken bulursak güzel ve tadından yenmez bir sonuç ortaya çıkabilir ;):).

Geri
Üst Alt